Dagens horoskop: Søndag 3. april

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du utsettes for en sen aprilspøk i dag, og du er ikke sikker på om du setter pris på den. Du vet at vennen din kan ha en merkelig sans for humor, men det går sjelden utover deg personlig. Kvelden handler om en forsinket oppgave.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du er virkelig sløv i dag. Du har ingen energi i det hele tatt, men du prøver fortsatt å trene eller gjøre noe aktivt. Du vet at trettheten din handler mer om at du har hatt en intens uke og helg, fremfor at du er syk.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag freser du til feil person og vedkommende freser tilbake skikkelig. Først blir du sint, men så skjønner du at denne personen har rett til å bli opprørt over oppførselen din. Du beklager kanskje ikke, men du viser med små gester hvor lei deg du er for oppførselen din.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag skjer det noe som forandrer på planene dine for nær fremtid. Det høres dramatisk ut, men er bra i praksis. Du har booket inn alt for mange aktiviteter i nær fremtid, og du trenger å frigjøre plass for det uventede.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne dagen handler om å sette opp en langsiktig sparing og om å ta vare på økonomien. Dette er to ting du synes er veldig kjedelige, men du gjør ditt beste. I løpet av ettermiddagen passar det godt å være med en venn eller slektning.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har en idé, og denne ideen kan vokse og få en helt ny form hvis du bare lar den få plass. Du påvirket av luft, som er et kreativt og fleksibelt element. Det hjelper deg å tenke på både problemer og oppgaver på en helt ny måte.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er lei av intriger og drama, men samtidig har du en evne til å havne midt i det likevel. Du blir tiltrukket av komplikasjoner uten å tenke over det. Vekten elsker balanse og harmoni, derfor vil du alltid løse konflikter som oppstår i din nærhet. I dag blir du nok en gang dratt inn i en ganske infisert konflikt.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Akkurat nå vil du bare være i nåtiden og ikke tenke så mye på fremtiden. Du er lei av å bekymre deg over ting du ikke kan påvirke. I løpet av denne dagen vil du møte en person som inspirerer deg når du hører deres historie. Den viser mot og vilje til endring.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag tar du det med ro. Hvis du kan, blir du værende i sengen hele dagen. Akkurat nå har du ikke noe stort behov for å bli kjent med nye mennesker. Du trives der du er i livet og du vil ikke at ting skal endres.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Søndagen vil gi en pangstart på en ny vane som du vil legge til. Det kommer til å bli en forferdelig, rolig og slitsom dag på samme tid. Du utfordrer deg selv, din vilje og din fysiske evne. Du skjønner at du kan gjøre mer enn du tror.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du vil bli skuffet, men ikke overrasket, over det som skjer i dag. Du har tatt på deg å passe på en bestemt gruppe mennesker og hjelpe dem med et prosjekt eller mål som de har, men for de fleste av dem er motivasjonen på en søndagsmorgen sånn passe.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det blir en fin og lat søndag hvor du kan unne deg selv å ikke gjøre så mye i det hele tatt. Det er ikke så ofte du har helt fri, så nyt stillheten og la tankene lande og utvikle seg. Det er vanligvis i stillheten at de beste ideene dukker opp.

Powered by Labrador CMS