Dagens Horoskop: Søndag 29. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en annerledes og hyggelig søndag hvor du tilbringer mye tid utendørs. Dagen handler om konkrete oppgaver, og om å bygge mental styrke. Kvelden blir koselig og mindre intensiv enn dagen. Du benytter anledningen til å slappe av før arbeidsuken starter for alvor.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt treig denne søndagen, men du biter tennene sammen, og tiden flyr av gårde når du først kommer igang. I dag forbereder du bare det du må gjøre, og ikke noe mer. Kvelden handler om fine stunder hjemme og den blir litt senere enn du egentlig hadde tenkt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er trøtt i dag, så prøv å hvile om du kan. Problemet ditt er at du ofte fokuserer på det du ikke kan, istedenfor de mulighetene du har. Negativitet kan være utmattende og en kilde til stadig uro. Prøv å kvitte deg med denne typen tanker og fokuser på det som er bra.

Krepsen 21/6-22/7

Du krangler med en slektning eller venn i dag, og det tar på energien din. Problemet er at du ofte føler på en frustrasjon når det kommer til denne personen ettersom dere er så forskjellige. Du har vanskelig for å akseptere særegenhetene deres. Husk at du må akseptere menneskene i livet ditt slik de er, det er ikke din oppgave å forandre dem.

Løven 23/7-22/8

En leopard kan ikke forandre på flekkene sine, og det merker du i dag. En venn som tidligere har vært upålitelig, gjør det samme på nytt, men denne gangen er du forberedt og kan respondere. Kvelden handler om en slektning og deres behov for hjelp.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er sta og det er bra ettersom det er staheten din som kommer til å legge til rette for deg den kommende uken. Du står foran en utfordring, og du bruker søndagen til å forberede deg mentalt. Kvelden handler om å være nøyaktig.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av søndagen sørger du for å ta det med ro. Om det er dårlig vær tilbringer du gjerne dagen innendørs og koser deg på sofaen med en god bok eller film. Denne dagen handler om å hente seg inn og om å ta en pause fra hverdagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du hører et rykte du ikke kan få bekreftet og det frustrerer deg. Om det skulle vise seg å være sant kan det få langsiktige konsekvenser, så du håper at det ikke stemmer. I løpet av dagen melder du med en person som plutselig tar kontakt med deg.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å si nei og å stå for meningene sine. Du pleier ofte å gi deg når det kommer til denne personen, men i dag skal du være sterk og vise at du faktisk har en annen mening enn dem. Kvelden blir herlig harmonisk.

Steinbukken 22/12-19/1

Du utfordrer deg selv i dag også, men det blir ikke riktig så intensivt som de andre dagene. I dag får du tid til å hvile og hente deg inn. En ny venn kommer med et fristende forslag som kan være til nytte for dere begge på sikt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å ta det med ro og hvile denne søndagen. Det er en rastløshet i deg som gjør at du ønsker at du var en annen plass. I løpet av dagen får du hyggelige nyheter og det gir deg litt energi. Kvelden blir sen.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av søndagen prøver du å være så mye ute som været tillater. Det blir en fin, men likevel ganske varierende søndag hvor hovedmålet er å nyte naturen sammen med venner eller familie. Kvelden handler om god mat og fellesskap.

Powered by Labrador CMS