Dagens horoskop: Søndag 28. august

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av søndagen prøver du å fungere som rådgiver for en person som egentlig ikke har peiling. Du kan være veldig kreativ i måten å tenke på, og det hjelper denne personen med å ta tak i visse ting i livet sitt. Du er vennen vedkommende trenger, og de er glade for at du er i livet deres.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir ganske rolig og du er sliten. Morgenen er stressende, men etter det reduseres tempoet betydelig. Kvelden handler om å se det praktiske med å ha mange jern i ilden, slik du har akkurat nå. Du får også gode nyheter denne søndagen.

Tvillingene 21/5-6/20

Du sier fra når en eldre slektning prøver å kontrollere livet ditt. Selv om du vet at denne personen bare mener det vel, er du lei av at de har meninger om alt. Det kan bli litt isfront mellom dere en stund, men så skjønner vedkommende det viktigheten av det du sa.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være ganske cocky, og det får folk rundt deg til å tro at du er tøffere enn du er. Egentlig er du en skikkelig softis på innsiden, men du er god til å skjule den siden. I dag skinner følelsene dine igjennom og det blir blodig i ett uventet situasjon.

Løven 23/7-22/8

Du er sint, ikke bare irritert, men veldig sint denne søndagen. Dagen begynner med en melding som du definitivt ikke forventet og som du definitivt ikke vil ha. Det vil også bli mer rot utover dagen. Vær snill mot deg selv på kvelden, du trenger det.

Jomfruen 23/8-9/22

Du beveger deg litt på tærne når du ber om en returtjeneste eller en form for betaling i dag, og til din store overraskelse blunker ikke denne personen når du spør engang. Du forstår at din kunnskap og dine ferdigheter er verdt mer enn du vet. Kvelden blir interessant.

Vekten 23/9-22/10

Du har en evne til å gjøre de riktige tingene, men på feil måte i dag. Det sørger for at du roter deg inn i en komplisert situasjon som du faktisk kunne unngått ganske enkelt. Kvelden blir koselig og du får høre hyggelig sladder om gamle venner.

Skorpionen 23/10-21/11

Du nikker til et forslag som du vanligvis ville jublet for. Du har innsett at du noen ganger er litt lett å overbevise. Du faller for smiger og sjarm, noe du irriterer deg over gang på gang. Nå har du lært leksa og du sier rett og slett nei.

Skytten 22/11-21/12

Du henvender deg til en person du stoler mye på i dag og håper at vedkommende kan løse et dilemma du har. Dessverre finnes det ingen patentløsninger for dette problemet og du blir tvunget til å ta tyren ved hornene selv. Dette vil være en nyttig erfaring.

Steinbukken 22/12-19/1

Du skjønner at du kan ta det litt roligere enn du hadde planlagt og det passer deg helt fint i dag. Du er litt sliten og du trenger å slappe av. Søndagen dreier seg også om god mat og sladder, en god dag med andre ord. På kvelden tipser du en venn om jobb eller et kurs.

Vannmannen 20/1-18/2

Du skal på et lite eventyr i dag, og det kommer virkelig til å bli annerledes. Forutsetningene for utflukten din endres og du må tenke både kreativt og litt utenfor boksen for å gjøre denne dagen til noe mer enn bare bra.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å koble av og ta det med ro. Det er lenge siden du kunne bruke en hel dag på å nyte uten å føle deg skyldig på jobb eller ting som må gjøres hjemme. Dette vil være en veldig verdifull og energigivende søndag.

Powered by Labrador CMS