Dagens horoskop: Søndag 27. mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du føler en frustrasjon i dag fordi det er så mye som skjer på samme tid, og du ikke har muligheten til å holde tritt med alt. Du er en sosial person som ikke vil gå glipp av noe. Dette er en tid da du må lære seg å prioritere, også når det gjelder det som er gøy.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne dagen handler om å ta det med ro, hente energi og kose seg. Det blir en fantastisk dag som handler mye om det sosiale. Dersom det er fint vær er du gjerne litt ute, ellers er det aktiviteter eller bare en god lunsj som gjelder. Det blir en innholdsrik og innbydende søndag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har noen ting du gjerne vil ta igjen, men har også lovet deg bort til et frivillighetsprosjekt. Her gjelder det å planlegge godt om du skal rekke alt. Dessverre er ikke struktur og planlegging din sterkeste side.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag er det en risiko for at du begynner å krangle med en venn eller bekjent. Det er en dyp irritasjon i ditt horoskop som må ta veien et sted, og da er risikoen stor for at du ikke klarer å kontrollere deg når du føler deg provosert. Kvelden byr på nyheter.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag prøver du å vise en venn hva du kan. Du har alltid ønsket å imponere vedkommende, men nå som dine følelser for denne personen går dypere, øker behovet enda mer. Denne personen liker deg som du er, du trenger ikke bevise noe.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag er du i godt humør. Det er en energi og glede i horoskopet ditt. Akkurat nå har du så mye du ønsker å oppdage. Nysgjerrigheten og din blomstrende kreativitet kommer fra månen og vil vedvare de neste ukene.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har en liten kniv på strupen akkurat nå. Du har løfter om å levere noe du ikke engang har startet og nå begynner panikken å vokse. Du vil kunne holde det du lover hvis du bare senker ambisjonen til prosjektet litt og begynne å lage en plan.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du blir sint og frustrert over at du ikke kan gjøre noe du har planlagt lenge. Denne søndagen handler delvis om å finne alternativer. Det kan være en tur eller bare en kort utflukt. Uansett er det noe du har sett frem til lenge.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har vanskelig for å gjøre deg forstått i dag. Det er som vennen din og du snakker to helt forskjellige språk. Du sier én ting, og denne personen svarer noe helt annet. Akkurat nå føler du at du ofte blir misforstått, både av dem som kjenner deg godt og av mer overfladiske bekjentskaper. Dette vil snart gå over.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Søndagen blir finere enn du trodde. Du har mye å gjøre og tiden flyr. Du kommer også nærmere noen du ikke tidligere har vært så mye med, du synes det er fint å finne plassen din. Kvelden handler om å våge.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du prøver å hente deg inn denne søndagen. Du har planlagt mange aktiviteter og det er ikke sikkert at alt blir slik som du hadde tenkt. Det viktigste er at du er åpen for andre involverte og står for din dårlige planlegging. Sammen kan dere finne en løsning.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Denne dagen handler om å være modig og om å våge litt mer enn vanlig. Det blir en morsom og utfordrende dag hvor du lærer mye, både om deg selv og om andre. Dersom du har mulighet, er du mye utendørs denne søndagen. Frisk luft gir deg energi.

Powered by Labrador CMS