Dagens Horoskop: Søndag 26. September

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen bruker du tid på noe du virkelig vil. Det blir en hyggelig, litt sprø dag som både byr på ren glede og overveldende skuffelse. Det blir en følelsesfylt dag som får deg til å føle deg skikkelig levende.

Tyren 20/4-20/5

Du har vanskelig for å komme på ting å gjøre denne søndagen, så det kan hende du tar deg tid til å rydde og vaske. Du påvirkes en del av jomfruens ryddighet akkurat nå, noe som vil si at når du er rastløs, lei eller bare har tid til overs så rydder og ordner du hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av søndagen sørger du for å ta det med ro og hvile. Uansett hvor mye du vil så orker du ikke noen kompliserte aktiviteter. I dag er en god dag for å komme i gang med noen form for trening. Alt fra en økt på treningsstudio til en gåtur kan være starten på et liv med mer energi.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om å stole på en person i livet ditt. De betyr ekstremt mye for deg og det gjør deg veldig sårbar. Krepsen pleier ikke å være sjalu, men denne personen er unntaket. Du føler deg ofte mistenksom, noe som gjør at du blir sint på deg selv.

Løven 23/7-22/8

Du jobber deg fremover med små steg og et langsomt tempo i dag. Det er en trøtthet i tegnet ditt som føles helt inn i sjelen. Du trenger hvile, søvn og fremfor alt et rolig miljø uten så mange inntrykk rundt deg.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av søndagen vil du gjerne krangle med en slektning, mest fordi du våknet på feil side av sengen og har et behov for å få utløp for irritasjonen din. Slektningen din vet hvordan du fungerer og holder seg unna, noe som frustrerer deg enda mer. På kvelden forsvinner det dårlige humøret ditt, og uken avsluttes på en ordentlig fin måte.

Vekten 23/9-22/10

Du verger deg for å vise følelsene dine for en person som har brent deg tidligere. Du vet at de aldri mente å såre deg, men når det kommer til det emosjonelle så er det vanskelig å kontrolle hvordan man reagerer. Ellers er det en ganske produktiv søndag.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir litt hipp som happ i dag. Du vil egentlig mye mer enn du realistisk sett har tid til, så du begynner på en hel del som du ikke får tid til å avslutte. Dette er den store svakheten din - du orker ikke helt å fullføre alle prosjektene dine hjemme.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant dag som byr på både drama og latter. Etter å ha levd et ganske rolig liv en stund føler du nå på et behov for at det skal skje ting rundet deg, og i dag blir akkurat som du håpet. Du merker at en del av intrigene kommer fra en person du bare såvidt er kjent med.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir en ordentlig miks av det meste. Du tar litt ekstra vare på deg selv i dag, samtidig som du avslutter en del oppgaver i forbindelse med jobb. Du tilbringer også deler av søndagen med familien eller nære venner før du velger å avslutte uken med en kveld inne.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en god dynamikk i horoskopet ditt denne søndagen. Du har energi til både en hobby og tid med familien. Vannmenn som har vært hjemmefra et par dager tilbringer gjerne kvelden med familien.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av søndagen havner du i en krangel med et veldig kranglevorent familiemedlem. Du vet at de bare er ute etter å provosere for å dra deg ned til det samme dårlige humøret de er i, men den kunnskapen hjelper ikke når de vet nøyaktig hvilke knapper de skal trykke på.

Powered by Labrador CMS