Dagens horoskop: Søndag 26. juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Søndagen taler for seg og det er ingen vits i å prøve å stå mot. Det er planer for denne dagen som er større enn deg, så når du dras med på en serie av, tilsynelatende, tilfeldige hendelser, er det bare å følge strømmen.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Søndagen handler om å stå opp tidlig og legge seg sent. Det blir en dag som byr på miljøendringer og morsomme hendelser. Denne søndagen er en dag som kommer til å snakkes om i ettertid. Det er bare å nyte og ha det gøy.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er din stolthet som hindrer deg i å snakke fritt fra hjertet. Du er redd for at svaret du får ikke er det du ønsker. Ha det i bakhodet når det kommer til følelser finnes det ingen sikre kort. Kvelden blir litt uoversiktlig og annerledes.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du setter folk opp mot hverandre, og du er ikke veldig stolt av det, men slik det ser ut akkurat nå, har du ikke noe annet valg om du skal få gjennom planen din. Din idé krever at dere alle kan samarbeide og det er målet du ønsker å oppnå.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er langsint og det merkes med all tydelighet i dag. Du er gretten på en person og det handler om noe de sa eller gjorde for flere uker siden. Denne atferden har satt seg som en torn i hjertet ditt, og du har vanskelig for å tilgi det.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du bruker alt for mye penger på unødvendige dingser og ting som skaper et ønske om at du bare "må ha det". Du er sjelden impulsiv når det kommer til shopping, men akkurat nå er det en påvirkning som gjør deg mer tilbøyelig til å kjøpe enn til vanlig.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tar en ting om gangen i dag, og det er bra. Hvis det er for mange forskjellige brikker å holde styr på vil du blande alt og skape et rot. Akkurat nå har du det vanskelig med multitasking. Jo flere baller i luften samtidig, jo større er risikoen for at du begår en feil.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du er ikke enig i det en person prøver å fortelle deg i dag. Du mistenker at vedkommende ønsker å skape en splittelse mellom deg og nære venner, og det vil du ikke. Samtidig har du selv vanskelig for å motstå denne personens karisma og varme.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du ønsker å bidra med det du kan i dag, men en kollega eller bekjent vil ikke slippe deg inn i denne sammenhengen. Du blir litt såret samtidig som du til en viss grad kan forstå at din tilstedeværelse vil utgjøre en konkurranse. Du bør føle deg smigret.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Søndagen handler om stress, hvile, aktivitet, sinne, nytelse og glede i en fantastisk blanding. Det blir en lærerik dag hvor du tar egne initiativ, møter interessante mennesker og lærer nye ting om deg selv. Denne dagen blir en skikkelig opplevelse.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du kan være veldig fokusert når det trengs, og det gjør det i dag. Du sparer flere venner og bekjente fra å havne i en virkelig vanskelig situasjon takket være at du er oppmerksom. Du blir litt av en helt i disse menneskenes øyne.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om å ta et problem som på sikt kan skape forvirring, ikke bare for deg, men for hele familien din. Dagen handler om åpen kommunikasjon og om å ha stor takhøyde når det gjelder diskusjoner.

Powered by Labrador CMS