Dagens Horoskop: Søndag 26. desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du ønsker å møte venner og sosialisere gjennom å gjøre noe som også er avslappende. Det kan være en spontan brunsj, romjulssalg eller kanskje kino. For deg spiller det ingen rolle hva du gjør så lenge du omgir deg med folk du liker.

Tyren 20/4-20/5

I dag bestemmer du deg for å minst mulig. Det blir en fin og lat dag som kan brytes av med en tur eller en treningsøkt. Enten du tilbringer dagen foran TV-en eller med en hobby, nyter du den rolige atmosfæren rundt deg fullt ut.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler en bekymring i dag. Du har hørt et rykte, og nå tenker du på hvor mye sannhet det kan være i det du hørte. Det enkleste er å spørre den det gjelder, men av ulike grunner er ikke det et alternativ. Du tenker mye på hvordan du skal få klarhet i dette.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du såret en venn uten å mene det. Det kan være at du har glemt noe dere skulle gjøre sammen, at du må prioritere bort vennen din, eller at de har hørt noe som gjør dem opprørt. Uansett hva det er, så trenger vennen din en forsikring om at alt er bra mellom dere.

Løven 23/7-22/8

Søndagen handler om friluftsliv, spesielt hvis du er i et miljø hvor du kan stå på ski eller gjøre lignende ting. For deg vil dette være en dag som gir deg ro. Du trenger å komme deg ut og vekk fra alle tankene som snurrer i hodet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er bekymret for at noe skal skje med en venn. Dette har alltid vært noen som har en tendens til å ta risiko og du føler deg engstelig hver gang denne personen utfordrer seg selv. Kanskje du burde fortelle vennen din hvordan du føler det, slik at de kan huske på å gi lyd fra seg litt oftere.

Vekten 23/9-22/10

Det blir et spill for galleriet i dag. Du er helt utslitt innvendig, men du legger opp til en glad og positiv fasade for det er det som forventes av deg. Du er en mester i å holde overfladiske samtaler og å omgås i store grupper med mange ukjente mennesker.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag er du glad i å være utendørs. Du finner inspirasjon i dine nære omgivelser. For deg vil det være en måte å gjenoppdage kjente områder. Når du er ute på disse utfluktene er du aller helst for deg selv. Du ser detaljer og lys på en annen måte når du ikke har noen med deg.

Skytten 22/11-21/12

På søndagen benytter du anledningen til å møte folk du ikke ser så ofte. Det kan være fjerne slektninger, venner som bor et annet sted, eller litt overfladiske bekjente. Uansett hva du finner på i dag, så er du sosial og sjarmerende. Du får alle rundt deg til å lyse opp.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler mest sannsynlig om to ting. Om passivitet og om å bevege seg. Du starter dagen med en luksuriøs frokost. Så tar du gjerne en time eller to til fysisk aktivitet for så å lande hjemme sofaen eller dra på kino. En person som har liker deg, hører plutselig fra deg og ønsker å møtes.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er gjerne utendørs i dag dersom været tillater det. Det blir en dag som handler om venner, om å ha det gøy og om å nyte vinteren. Dagen blir ikke for sein, og på kvelden kan du godt tenke deg å gjøre en aktivitet som kino eller restaurant.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en kald, men deilig dag, spesielt hvis du tilbringer den utendørs. Denne dagen ser ut til å dreie seg om barn eller dyr. Du har gleden og privilegiet av å kunne tilbringe tid med mennesker og dyr som betyr mye for deg.

Powered by Labrador CMS