Dagens horoskop: Søndag 25. Juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om å kunne si ja og å stå ved det. I det siste har du måtte avlyse en del aktiviteter fordi du ikke planlegger tiden din godt nok. I dag lykkes du med å få bitene på plass og det gjør at du kan nyte av en inspirerende dag.

Tyren 20/4-20/5

Du har behov for å komme deg ut og se litt nye miljøer. I dag tar du en spasertur eller en kortere utflukt. Det blir en herlig søndag med latskap, luksus og varme. I løpet av dagen lader du opp nødvendig energi til den kommende uken.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan være litt fordomsfull av og til, noe du viser i dag. Du har en del tanker og ideer om visse personer, men det kommer til å vise seg at de fleste av disse ideene er helt feil. Av og til er det fint å bli motbevist. Du vokser ved å erkjenne at du har vært dømmende.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ingenting du kan si eller gjøre for å hjelpe en slektning. Dette er noe de må komme gjennom på egenhånd. Selv om du vil være tilstede er det bedre i dette tilfellet om du venter i bakgrunnen og lar personen finne sin egen vei.

Løven 23/7-22/8

Det ligger en urolighet i tegnet ditt som ikke engang denne late søndagen kan ta knekken på. Det handler om at du ikke føler deg trygg på en viss person. Personen betyr mye for deg og når du erkjenner følelsene dine for deg selv blir du sårbar.

Jomfruen 23/8-22/9

Du liker denne tiden av året og tilbringer så mye som mulig av din våkne tid utendørs. Du suger til deg all den positive energien i naturen rundt deg. Denne dagen handler om å lade batteriene og å omgås med familien.

Vekten 23/9-22/10

Du blir litt irritert på en person som ikke vet hvor grensen går. Relasjonen deres har alltid vært overfladisk, men i det siste har personen rotet seg inn i alle områder av livet ditt på en mengde forskjellige måter. Kvelden handler om å forstå en person som bærer på en stor sorg.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er i dårlig humør fordi ting ikke går som du vil akkurat nå. Selv om det ligger en herlig dynamikk og masse varme følelser i horoskopet ditt så vil ikke puslebitene falle på plass. Det blir bare nesten bra, og det plager deg.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra og inspirerende søndag hvor du lærer nye ting. Du slår ut håret litt ekstra denne søndagen, og det føles bra. Kvelden handler om å forsøke å finne en balanse mellom å være sosial og å kunne slappe av og ta det med ro.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du en beskjed du har ventet på. Du blir overrasket av flere ting. Dette kan være både positive og negative nyheter angående en prestasjon, mye avhengig av hvordan du velger å tolke det. På kvelden tar et eldre bekjentskap kontakt med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en del problematikk som du burde ta tak i, men som du ikke helt orker. Selv om det vil lønne seg for deg å være mer effektiv denne søndagen skal du ikke undervurdere hvor verdifullt det kan være å bare ta det med ro og samle energi av og til.

Fiskene 19/2-10/3

Dagen blir nøyaktig som du planla og mangelen på overraskelser kan være litt kjedelig og herlig på samme tid. Denne dagen handler om å være med familien og om å nyte et prosjekt du holder på med utendørs.

Powered by Labrador CMS