Dagens Horoskop: Søndag 24. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar det med ro denne søndagen. Du har behov for å bruke dagen til å hente deg inn og hvile. Det har vært en intens uke og det ligger flere fartsfylte uker fremover. Kvelden handler om romantikk.

Tyren 20/4-20/5

Du ser frem til denne søndagen fordi den innebærer et litt lavere tempo enn resten av uken. Uansett hvilke aktiviteter du har planlagt så blir det en bra søndag. Kvelden handler om å hjelpe et familiemedlem.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes tvil og uvilje i horoskopet ditt denne søndagen. Det handler om noe du har lovt å gjøre, men når du skal sette i gang føles det ikke rett i det hele tatt. Stol på magefølelsen din i dette tilfellet. Kvelden blir interessant og lærerik.

Krepsen 21/6-22/7

Du ser ingen utvei fra et hjørne du har presset deg selv inn i. Problemet ditt er at du forutsatte at visse elementer stemte før du sjekket fakta. Du kan være litt slurvete når det kommer til å dobbeltsjekke bakgrunnsfakta.

Løven 23/7-22/7

I løpet av søndagen sørger du for å være utendørs om været samarbeider. Den friske luften gjør deg godt og i motsetning til mange andre tegn setter du pris på høsten og friskheten. Kvelden handler om å diskutere en ganske essensiell avgjørelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar en ganske rask avgjørelse denne søndagen som kommer til å påvirke store deler av den kommende uken. Det er sjelden at du skynder deg med å bestemme deg, men i dette tilfellet er det så åpenbart hva du skal velge at du ikke tviler.

Vekten 23/9-22/10

Gjennom søndagen virker en venn ganske tankefull og du prøver å finne ut av hva de grubler over. Det er ikke så lett ettersom vennen din ikke vil snakke om det. Du pleier å kunne lirke hemmeligheter ut av vennene dine, men i dag er det helt umulig.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å se og sette pris på skjønnheten rundt deg. Du har ikke alltid tid til å stoppe opp og betrakte detaljene i omgivelsene dine, men i dag har du en dag uten stress og da kan du nyte de små gullkornene i tilværelsen.

Skytten 22/11-21/12

Du strever virkelig for å føre et visst prosjekt i havn, men det går kanskje ikke slik du hadde ønsket. For din del handler det nok først og fremst om at du satte baren litt høyt akkurat nå. Kvelden blir sen men veldig givende på flere måter.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er klar for å motta den endelige kritikken på en vanskelig oppgave, men det viser seg at du har bedre oversikt enn du gir deg selv æren for. Du blir glad når du får høre resultatet og bestemmer deg for at det var verdt å stå på så mye som du gjorde. Dagen handler også om å komme i en fysisk god form.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag oppfordres du til å ta vare på deg selv og det gjør du uten å tvile. Du har allerede brukt for mye tid på unødvendige sjanser og nå ønsker du å være litt mer forsiktig i fremtiden. Kvelden handler om å lytte og lære.

Fiskene 19/2-20/3

Gjennom søndagen forsøker du å sette opp tempoet for å bli ferdig med et prosjekt som du ligger litt etter med. Du innser at du må senke kvaliteten for å jobbe raskere, og det vil du ikke. Det er bare å innse at denne oppgaven må få ta den tiden det tar.

Powered by Labrador CMS