Dagens horoskop: Søndag 24. juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du kan ikke se skogen for bare trær akkurat nå, og det betyr at du kan gå glipp av noen muligheter. Det handler om å ta et skritt tilbake for å få bedre oversikt over situasjonen du er nå i. Prøv å tenke mer objektivt.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir en blanding av ro og stress. Det er mye å gjøre på samme tid, men du jobber deg gjennom i et raskt tempo fordi du har en klar plan. Du er kanskje litt sliten i dag fordi du la deg ganske sent. Kvelden handler om å møte venner.

Tvillingene 5/21-6/20

Du surmuler selv om du ikke vil innrømme det. Noen ting har ikke gått helt etter planen og det har ført til at du har måttet gå på akkord med noen av dine visjoner. Tvillingene liker ikke å gå på akkord, noe som gjør deg gretten.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å møte en person du liker veldig godt. Det blir kanskje ikke så lenge eller intenst som du hadde håpet. Men det blir en fin og lett dag som skaper et ønske om mer. Du kan ikke få nok av denne personen.

Løven 23/7-22/8

Det er forskjellige måter å uttrykke seg på, og i dag sier partneren eller vennen din noe som sårer deg mer enn du vil innrømme. Du vet at det ikke er slemt ment, men du føler deg fortsatt forrådt og skuffet. Du skjuler følelsene dine godt.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av søndagen har du mulighet til å gjøre noe kreativt og stimulerende. Det kan være en utflukt eller et prosjekt hjemme. Det blir en god og avslappende dag som gir deg både hvile og stimulering på samme tid.

Vekten 23/9-22/10

Det er en risiko for impulskjøp i dag, så hvis du ikke vil komme hjem med en masse ting du egentlig ikke trenger, så bør du unngå butikker. Dette inkluderer også dagligvarebutikker og loppemarkeder.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er litt sliten denne søndagen og har du fri kan det fort bli en pysjamasdag hjemme. Du er umotivert både for trening, renhold eller andre prosjekter. For deg er den største fortjenesten å kunne ligge i senga og se filmer eller serier.

Skytten 22/11-21/12

Du undersøker en mulighet til å utvikle en idé du har. Det er bare en skisse i hodet ditt så langt, men du vet det er en mulighet for å tjene penger på det hvis du bare lykkes med å selge ideen din til andre som kan hjelpe deg og lansere den.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om aktivitet, hvile og sosialt samvær. Det blir en god dag som bidrar til å styrke selvfølelsen din. Du får et kompliment i dag som både er uventet og mer smigrende enn du vil innrømme for deg selv. En god dag med andre ord.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er en person som vil ut i naturen når det er fint vær, men i dag har du ikke den muligheten og må pusle hjemme i stedet. Det kan være at det kommer gjester eller at du har prosjekter som må blir ferdige. Kvelden blir sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå unngår du å si hva du tenker og føler om en bestemt person. Du har sterke meninger om vedkommende og de fleste er ganske negative, mens alle andre i din omgivelse ser ut til å tilbe denne personen. Du velger å holde irritasjonen din for deg selv.

Powered by Labrador CMS