Dagens horoskop: Søndag 24. april

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag har du noen spørsmål som krever raske svar, men den eller de som kan gi deg informasjonen du trenger ser ut til å være fraværende. Her er det viktig å tenke kreativt. Kvelden passer perfekt for litt fred og ro. Unngå fysisk aktivitet hvis mulig.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det er fred i horoskopet ditt i dag. Du ser endelig ut til å ha forsonet deg med ideen om at en viss endring er permanent. Du har også fått en sjanse til å utvikle deg fra der du er i dag, og det er noe som kan være interessant å vurdere. Dagen handler også om trening og kos.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er inne i en periode hvor du har vanskelig for å henge med på alt du planlegger. Om du er dårlig til å prioritere eller hvis det bare er mye akkurat nå, må du tenke over før du sliter deg ut. Prøv å planlegge tid for deg selv. Denne kvelden er et godt tidspunkt for å bare ta det med ro.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du kan være sjarmen selv når du vil oppnå noe eller ha noe og det vil du i dag. Du har lenge sett frem til en aktivitet som blir kansellert og nå har du tenkt å sørge for at den finner sted på et annet tidspunkt i stedet. Ingen kan stå imot deg når du er i dette humøret.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne dagen handler om å ta nye steg og ikke dvele ved det du har mislyktes med. Alle gjør feil, alle mislykkes, men det er når du lærer av feilene dine at du utvikler deg og blir sterkere. Det gjelder kun om at du finner kraften til å reise deg igjen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag er du gretten og aner ikke hvorfor du er slik. Det handler om en påvirkning som påvirker humøret ditt og gjør deg overfølsom for nesten alt. Når du blir klar over hvorfor du reagerer på den måten du gjør, kan det være lettere å parere humørsvingningene.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tør å ta initiativ i dag og det er bra. I det siste har du vært litt bekymret for å gjøre feil og da holder du deg vanligvis i bakgrunnen i stedet for å ta et skritt fremover og vise at du er interessert i å ta ledelsen. I dag føler du deg litt mer komfortabel med oppgaven og tør å være i forkant.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det går mange rykter på arbeidsplassen din, og det er vanskelig å fastslå hva som er sant og hva som er usant. Det som er viktig for deg er at du ikke tror på alt du hører, men at du faktasjekker det meste som blir sagt. På ettermiddagen får du en unik sjanse til å prøve en ny hobby.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du blir tatt i en hvit løgn i dag, og du vet ikke helt hvordan du skal reagere. Du er litt flau over at du blir avslørt samtidig som du vet at akkurat denne løgnen viser mer omtanke enn noe annet. Du ønsker virkelig å beskytte en person mot å bli såret.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Søndagen blir en rolig dag hvor du egentlig ikke orker å gjøre annet enn det du skal. Du legger ned et minimum av innsats som gir maksimal uttelling. Kvelden handler om planlegging for kommende aktiviteter.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Akkurat nå er du veldig i tvil om du skal tørre å hoppe på et prosjekt som kan føre til en tid i utlandet eller reise. Dette er fristende, samtidig som det kan påvirke din nåværende livssituasjon avhengig av hvordan livet ditt ser ut. Det er mye å ta stilling til.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er en person som virkelig ønsker å vise hvor mye familien din betyr for deg og noen ganger strekker du deg litt for mye for å vise omtanke, noe som går aller mest utover deg. Ikke glem at det er sunt å være egoistisk også.

Powered by Labrador CMS