Dagens Horoskop: Søndag 23. januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om å tørre å ta plass, selv i sammenhenger der du kanskje ikke kjenner noen. Væren er vanligvis sterk i denne typen situasjoner, men en påvirkning fra Månen gjør deg mer usikker, som gjør at du trekker deg tilbake.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å hente deg inn mentalt. Dette har vært en bra helg for deg, hvor du både samler energi og har tid til å være sosial samtidig. På ettermiddagen vil du gjerne trene eller gå en tur. Du føler at du må bevege deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne dagen vil være en vekker for deg. Det har vært en lang periode hvor du kun har levd i nuet og knapt turt eller ønsket å planlegge for fremtiden. I dag føler du håp for første gang på lenge. Noe har endret seg som gjør deg mer tilbøyelig til å tenke fremover.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en morsom og inspirerende dag hvor du i hovedsak velger å bruke tiden din med folk du liker. For deg handler det mer om hvem du henger med, enn hva du gjør. Du har nådd et punkt i livet hvor du ikke føler at du har tid til mennesker som tapper deg for energi.

Løven 23/7-22/8

I løpet av denne dagen prøver du å ta igjen ting du ligger etter med på jobben. Det blir en god og energigivende dag, men den byr også på litt problemløsning. Du innser at du er håpløs når det gjelder planlegging, og at du må begynne å regne med bedre marginer.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er lite du får gjort for å hjelpe vennen din med å forstå hav du føler om et bestemt problem. Det er bare å akseptere at dere to ikke tenker på samme måte, og det er ingenting dere kan påvirke. Det kan være lurt å velge dine kamper, og i dag er det en kamp som ingen av dere kan vinne, så trekk deg fra den.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig nysgjerrig på en person du har begynt å henge med. Mye ved denne personen er et mysterium, og det både utfordrer og trigger deg på samme tid.

Skorpionen 23/10-21-11

I løpet av denne dagen er det bra om du tenker over hva du faktisk vil. Akkurat nå står du overfor flere gode valg, men tiden er knapp og strekker ikke til. Det som er viktig er at du har noen å dele dine tanker og ideer med. Kvelden handler om fremtiden.

Skytten 22/11-21/12

Du ser på en person med fordomsfulle øyne. Dere to har en historie sammen, og for dere er det vanskelig å legge den til side for å gi denne personen en ny sjanse. Du dømmer dem på det de har gjort før, ikke på hvem de er nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en intens dag som handler om fokus, energi og utveksling av meninger. Denne dagen handler om å se visse mennesker, og ikke delta i intrigene som tydelig omhandler dem. Gjør deg opp en egen mening og ikke døm på forhånd. Alt i alt blir dette en veldig bra dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en ambisjon og en vilje i karakteren din som egentlig handler om at du ønsker å prestere, selv under hardt press. Du har lenge sett et potensial i et prosjekt, men det er først nå du seriøst tror du har tid til å ta tak i det.

Fiskene 19/2-20/3

Du tenker hovedsakelig på deg selv og dine behov akkurat nå. Dette er både bra og dårlig på samme tid. Noen mennesker kan se det som egoistisk, mens du selv tenker at det å være snill mot deg selv er det beste du kan gjøre.

Powered by Labrador CMS