Dagens horoskop: Søndag 22. mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Denne søndagen handler om mental landing i nuet. Det har vært så mange forskjellige aktiviteter i det siste at du ikke har rukket å fordøye verken informasjonen eller inntrykkene du har fått. I dag finnes det tid, så unn deg selv en hel dag med rolig tempo.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Søndagen blir litt stressende fordi mange rundt deg er irriterte og sinte på hverandre. Du trekker deg unna for å unngå å bli involvert i en konflikt som åpenbart ikke er din. Kvelden dreier seg om familien.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du drar gjerne på eventyr denne søndagen. Det kan være at du utfordrer frykten din, enten gjennom å prøve noe nytt eller at du bare bruker dagen på en litt mer eventyrlysten hobby. Kvelden handler om å vise

respekt for en person som hjelper deg mye.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Søndagen består av varme, kjærlighet og nærhet. Det kan være til familien din, vennene dine eller en partner. For deg er denne dagen et speil av alt som er bra i livet ditt. Dra nytte av det og nyt det til det fulle.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har vanskelig for å uttrykke deg tydelig. Følelsene dine forvirrer tankene dine og det gjør deg uklar i dine uttalelser. Det beste du kan gjøre er å ta et øyeblikk og tenke på hva det er du vil si før du åpner munnen, men sånn fungerer ikke den impulsive Løven.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er for mange spørsmål denne søndagen. Det er på tide å ta tyren ved hornene og spørre hva det er som egentlig skjer. Du har lenge gitt denne personen plass og stolt på deres dømmekraft, men i dag føler du at du trenger svar.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag er du ute så mye du kan. Den friske luften gjør deg godt og gjør at du kvikner til. Dersom du har mulighet tilbringer du denne dagen med dyr. Dyr har et beroligende effekt på deg og får deg til å skyve bort dine egne problemer for en stund.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du har ting du vil prøve denne dagen. Det handler om kunstnerisk frihet og en kreativ måte å uttrykke seg på. Gjennom årene har du funnet nye måter å formidle kreativiteten din og i dag tar du den et steg videre.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Som man reder, ligger man er et ordtak som passer inn i denne dagen. Du har virkelig rotet deg inn i et nett av småløgner og nå vet du ikke hvordan du skal vikle deg ut igjen. Kvelden byr på ekstra utfordringer.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen blir interessant, i alle fall sosialt. Du blir utfordret til å tenke annerledes og revurdere dine antagelser om visse mennesker. Dagen inkluderer også en tur, mye flørting og mye sladder.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har vanskelig for å se hva problemet er og det gjør deg både irritert og sint på en som står deg nær. Hen har en evne til å trigge deg på forskjellige måter og i dag er det intet unntak. Kvelden handler om familien og om fred og ro.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det blir en god og rolig søndag hvor du samler krefter og finner tilbake til det som er viktig for deg. Du nyter å kunne slappe av med folk nær deg. Kvelden kan tilby en litt annen aktivitet.

Powered by Labrador CMS