Dagens Horoskop: Søndag 22. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4 Søndagen blir rimelig lat. Du gjør ikke så mye nyttig denne dagen, men du henter energi og lader batteriene dine. I løpet ettermiddagen får du sjansen til å bevise nøyaktig hvor stort konkurranseinnstinkt du har. Tyren 20/4-20/5 Søndagen blir en fredelig dag for din del. Det handler om å bare være og å mentalt forberede seg for den kommende uken. Om du fortsat har fri har du behov for omstille deg til arbeidsmodus igjen. Tvillingene 21/5-20/6 I løpet av søndagen får du høre en nyhet som delvis sjokkerer deg. Det handler om en person som en gang var en nær venn, men som du nå av flere grunner ikke omgås med. Det du får høre om denne personen overbeviser deg om at bruddet mellom dere var det beste som kunne skje.

Krepsen 21/6-22/7

I dag bruker du dagen på en fritidsinteresse eller tid med venner. Det blir en dag som byr på litt sommerfølelse. Det er noe lettsindig over denne søndagen, det er som om du kan glemme alle de hverdagslige problemene for en stund og bare nyte av nuet.

Løven 23/7-22/8

Du er kanskje ikke på topp fysisk akkurat nå, men du kjemper videre. Det kan være en forkjølelse eller kanskje verk i ledd og muskler. Uansett vil du ikke la fysiske problemer hindre deg fra det du har planlagt å gjøre. Plutselig merkes jordens påvirkning og staheten din vinner over fornuften.

Jomfruen 23/8-22/9

Du sier ingenting selv om du virkelig ønsker å dele det du vet. For din del er det nesten hellig å holde på en hemmelighet når du har gitt et løfte om det. Det blir enda viktigere ettersom du egentlig liker å sladre.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av søndagen er du gjerne utendørs. Frisk luft gir deg perspektiv og får deg til å slappe av. Det har vært litt for mye tid innendørs de siste ukene. Om du har muligheten kombinerer du gjerne en spasertur med å møte en eller flere slektninger.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen handler om å følge selv de mest vanvittige idéene du får. Akkurat nå har noen av innfallene dine et snev av genialitet, så det gjelder å gi deg selv en sjanse. Tenk på at å mislykkes er veien til fremgang. Du må feile for å lære deg hvordan du skal gjøre rett.

Skytten 22/11-21/12

Du skryter litt vel mye over fremgangene dine denne søndagen, og det kan irritere en venn. Personen synes du er alt for egosentrisk, men ville aldri sagt det rett ut. Føl litt på de intuitive evnene dine så du kan merke andres reaksjoner bedre.

Steinbukken 22/12-19/1

Du trekker deg unna alt i dag. Etter en ganske sen kveld igår har du behov for å være i fred og ta inntrykkene inn over deg. Denne dagen er ikke en god dag om du er nødt til å prestere på noe vis, og handler heller om å hvile og hente seg inn. Det er først på kvelden at du føler deg bedre.

Vannmannen 20/1-18/2
Du er litt vel optimistisk når det gjelder en sportslig innsats av noe slag. Selv om du vet at du ikke kan regne med framgang så krysser du fingrene for et lag eller en person. Dette kan bli en skuffelse for deg, men du lar deg ikke føle på skuffelsen alt for lenge og fokuserer heller på fremtiden.
Fiskene 19/2-20/3
Du tilbringer gjerne dagen i landlige miljøer og bruker så mye tid som mulig utendørs. For deg er muligheten til å jobbe i en hage eller gå i skogen en måte å få både energi og inspirasjon. En konflikt i familien opptar mye av tiden tin og du har behov for å rense tankene.
Powered by Labrador CMS