Dagens horoskop: Søndag 21. august

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir kanskje ikke det du planla, men det blir likevel en fin dag som byr på både moro og litt luksus. Det ser ut som du henger med folk som står deg nær eller som du er i familie med. Kvelden byr på et uventet innslag.

Tyren 20/4-20/5

Du gjør suksess i dag med din fantasi og din evne til å løse problemer. Du kan være ganske driftig når du først vil, og det viser du i dag. Kvelden handler om mental forberedelse til det som kommer til uken.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag har du problemer med et kjøp du har gjort og angrer på det. Det ser ut til å være vanskelig å bryte en avtale du har signert eller å returnere varen. Du er irritert på deg selv fordi du ofte handler før du tenker og dette er akkurat et slikt type impulskjøp.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du lykkeligere enn du har vært på lenge. Endelig begynner puslespillbrikkene å falle på plass selv om det er en lang vei å gå før du når det tiltenkte målet. Du lovet deg selv å ta ett skritt om gangen, og dette er den første suksessen som du ønsker å feire.

Løven 23/7-22/8

I løpet av søndagen unner du deg selv å være lat. Løven er vanligvis en aktiv person som ikke har mye tid til overs for å gjøre ingenting. Derfor koser du deg litt ekstra når du kan være lat uten dårlig samvittighet. Kvelden byr på en tvist innenfor en konflikt.

Jomfruen 23/8-9/22

Du slutter aldri å forundre deg over noen mennesker, og i dag er en slik dag da en av vennene dine beviser nok en gang hvor mye fantasi vedkommende har når det gjelder å finne på dumme ting. Kanskje du burde ta en prat med vennen din.

Vekten 23/9-22/10

Du later som ingenting når en person nær deg blir rasende over en åpenbar feil som de selv ikke har forårsaket. Enten vet du hvem som står bak dette eller kanskje du er selv skyldig, men du velger å ikke si noe. Du kan være flink til å holde masken når du vil.

Skorpionen 23/10-21/11

Du presser deg selv fremover bit for bit og det hjelper deg til å nå dine personlige mål. I dag handler det i stor grad om din økonomi og om å skaffe seg en buffer som dekker enkelte uventede utgifter du kan pådra deg. Kvelden blir sosial og ganske sen.

Skytten 22/11-21/12

I dag tåler du ikke noe tull fra vennen din. Du er lei av unnskyldninger og dårlige bortforklaringer. Hvis vedkommende ikke vil tilbringe tid med deg, gjør de det best å være veldig tydelige med sin holdning i stedet for å komme med hvite løgner som du kan se gjennom.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om å gi jernet og bevise at du er den folk burde frykte når det kommer til konkurranse. Du har mer enn det som kreves og i tillegg et ekte konkurranseinnstinkt. Du har jobbet hardere enn mange andre og det gir resultater.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en ro over horoskopet ditt denne søndagen. Du har hatt et par hyggelige uker, men nå er det på tide å fokusere fremover igjen. Det blir en ganske tidlig søndagskveld for deg. Du trenger skjønnhetssøvnen din.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen handler om å være ute og gjøre ting. Du føler deg best hvis du har din egen hage eller et sted hvor du kan grave i jorda mens lar tankene gå. Ubevisst behandling av problemer er en god måte for å løse vanskelige situasjoner.

Powered by Labrador CMS