Dagens horoskop: Søndag 20. november

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du tenker mye akkurat nå, så det kan hende at familie og venner opplever deg som litt fraværende eller gretten i dag. Du grubler mye på fremtiden og videre på hva du vil gjøre. Du føler at du står overfor et veiskille og du har ikke bestemt deg hvilken vei du vil gå.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir rolig og harmonisk. Du har noen mindre prosjekter du ønsker utføre, men ingenting du ikke kan håndtere. Denne dagen handler om å gjøre ting på din måte, og du vil være overraskende fornøyd med resultatet. Dette er en god en dag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du tvinger deg selv til å delta i et prosjekt du egentlig ikke har tid til, men som du lovet å stille opp for. For deg handler det mer om hvem du har lovet deg bort til og om ikke å svikte deres tillit, enn om selve prosjektet.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å prøve å finne ut hva vennen eller partneren din har i kikkerten. Du setter pris på hemmeligheter så lenge de ikke er hemmelige for deg, og akkurat nå føler du deg litt malplassert, noe du virkelig ikke setter pris på. Kvelden blir informativ.

Løven 23/7-22/8

Du har gitt deg selv litt å tenke på, og nå må du tenke nytt og skifte fokus. For deg har det vært ganske åpenbart hvilken vei du vil gå, men når omstendighetene endres, er det naturlig at planene dine også endres.

Jomfruen 23/8-9/22

Denne dagen handler om å skjemme bort deg selv og finne et pusterom i en stressende hverdag. Det kan være utendørsaktiviteter med venner, eller kos med familien. For deg betyr søndag tid for å lade opp batteriene og unngå å tenke på jobben.

Vekten 23/9-22/10

I dag oppfører du deg modigere enn du føler. Du står opp mot en veldig autoritær person bare for å forsvare en venn som har blitt skadet. Du kan være verbal når du snakker med lidenskap og overbevisning, noe hen legger merke til i dag. Det er vanskelig å stå opp mot argumentene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

Det spørs om du bør gå videre med planene dine, i det minste foreløpig. Det er så mange ting som kan gå galt, og du vil ha vanskelig for å takle et tilbakeslag. Det du trenger akkurat nå er noen som tror ubetinget på deg og en viss generell flyt.

Skytten 22/11-21/12

Du sikksakker mellom misforståelser og ordkrig denne dagen. Du er i en ganske vanskelig situasjon hvor det minste feiltrinn kan føre til mye lidelse. Heldigvis er du en dyktig navigatør, og du klarer å komme deg ut av denne situasjonen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen går ganske fort. Du har mye å gjøre og det hjelper å skynde seg. Ettermiddagen handler om å finne tilbake til ditt vanlige fokus igjen og lage en plan for uken som kommer. Du har mye å bevise for deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er noen ting du ikke er helt klar for, men du håper du skal få litt mer innsikt i disse løse brikkene denne dagen. Dette er en ganske komplisert situasjon som bør håndteres med lett hånd, noe du pleier å være

flink til.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar en litt vill sjanse i dag, og det er både bra og dårlig på samme tid. Du får en masse gjort ved å ta snarveier, men det er også en risiko for at det går galt og da blir det vanskelig å rette dem. Kvelden handler om varme og sterke følelser.

Powered by Labrador CMS