Dagens horoskop: Søndag 20. mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å forhandle deg frem til noe som er gunstig for deg. Det kommer til å bli tøft å argumentere for saken din, men det vil også være lærerikt å lytte til den andre partens synspunkter. Husk å lytte aktivt og ikke bare forberede ditt forsvar når andre snakker.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har en ganske rolig, på grensen til en litt kjedelig søndag å se frem til. Selv om det ikke skjer så mye, får du fortsatt gjort masse. Ettermiddagen og kvelden handler om en venn. Det virker som du arrangerer en feiring eller en overraskelse av noe slag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du tar en ting om gangen denne søndagen. Du vil ikke stresse, men samtidig har du ting som må gjøres denne dagen. Å kombinere det du gjøre med det du vil gjøre kan være en fin måte å ta brodde av det kjedelige. Kvelden handler om å gjøre noe for deg selv.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du trekker deg litt unna i dag for å få mer tid til å fullføre et prosjekt. Det handler om at du lett mister fokus når du er i en stor gruppe og da jobber du ikke like effektivt som når du er alene. Dette prosjektet gjør du for din egen skyld og derfor er det viktig at det blir bra.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du blir opprørt når du hører hvordan en venn har blitt behandlet, men du vet ikke hvordan du kan hjelpe denne personen. Kanskje dere bør legge en plan sammen, både på kort og lang sikt. Du har mange gode ideer, og vennen din vet hvordan virkeligheten ser ut i deres situasjon.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er mye sladder og baksnakking rundt deg akkurat nå, og ærlig talt er du ganske lei av alt tull. Du sier ifra når en venn kommer med sladder og det gjør vedkommende vondt, men samtidig vinner du mye respekt for dine handlinger.

Vekten 23 / 9-22 / 10

På dagtid prøver du å oversikt på et logistikkproblem som har med hverdager å gjøre. Uansett hvordan du vrir og vender problemet, må en eller flere må inngå kompromisser slik at alt går opp. Kvelden byr på en annerledes opplevelse.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du har en evne til å havne på feil sted til feil tid akkurat nå og en slik situasjon kan oppstå i dag. Du støter på den siste personen på jorden du vil møte, og av en eller annen grunn har du ingen steder å rømme. Her er det bare å bite i det sure eplet og være så høflig du bare kan.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Slik det er nå, kan du ikke få gjennomslag for ideen din, selv om du endrer taktikk. Det er bare å innse at selve ideen er bra, men det å presse den gjennom er ikke en fullt så god idé. Hvis du legger den på is en stund og tar den frem senere i vår vil du få bedre gehør.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du trekker på smilebåndet når du møter en venn i dag. Vedkommende har en evne til å få deg til å smile. Deres varme og humor legger seg som et varmt teppe rundt deg og får alle dine problemer til å smelte bort. Dette er en verdifull type person å ha i livet sitt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du blander jobb og moro i dag. Hvis du kan, er du mye utendørs og nyter følelsen av vår i luften. Uavhengig av været, har fuglene begynt å komme tilbake og sangen deres treffer en helt spesiell streng i deg. I dag begynner du å legge planer på for sommeren.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er litt anstrengt mellom deg og en so står deg nær akkurat nå. Dere har egentlig ikke kranglet, men det er mange ting dere ikke er enige om, og før dere retter opp, vil denne kalde stemningen forbli. Det er like greit å ta tyren ved hornene og få det ut av verden i dag.

Powered by Labrador CMS