Dagens horoskop: Søndag 20. februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Søndagen handler om å stole på andre mennesker og ikke gå helt opp i seg selv. Det kan være vanskelig å

stole på, men hvis du prøver, vil du finne en balanse der du føler at du kan håndtere følelsene dine samtidig som du er oppriktig.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen handler om å ta en beslutning som angår hjemmet. Det er en litt dyrere investering enn du trodde

fra starten, men samtidig ser du på dette som noe langsiktig. Kvelden handler om å utfordre seg selv seg selv, både mentalt og fysisk.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har ingen grenser i dag, som betyr at du sier det første som dukker opp i hodet ditt. Din uforsiktighet kan skade noen nær deg som gjerne overtolker alt akkurat nå. Prøv å være litt mer følsom rundt denne personen. Kvelden handler om forhold.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er en person som kjemper for det du vil og i dag er det mye du er villig til å strekke deg langt for. Det kan være alt fra relasjoner til sport. Generelt handler denne dagen dagen om å krige for det du vil ha. Kvelden handler om et valg.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag får du problemer når du sladrer om noe du egentlig burde tie om. Det er mer som at det sklir ut av deg, enn at du bevisst røper en hemmelighet, men resultatet blir det samme. En ærlig unnskyldning er alt som skal til for å reparere skaden.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du ser ikke hvor bra du har det akkurat nå fordi du fokuserer på det som er galt i livet ditt fremfor på det som er bra. Hvis du bare prøvde å tenke litt mer positivt, ville hverdagen din blitt enklere. Kvelden handler om å lytte til en venn som ikke har det så bra.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tar snarveier i dag og det kan påvirke sluttresultatet. Snarveier er sjelden en god løsning på et problem. Å gjøre mindre, men gjøre det bra, gir vanligvis et bedre resultat i det lange løp. Kvelden byr på interessant informasjon.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du støter på noen ved en tilfeldighet i dag, og dette, tilsynelatende, uplanlagte møtet vekker sterke følelser i deg. Du trodde du glemte, tilga og gikk videre, men du innser at du ikke er en person som gir slipp på en urettferdighet i utgangspunktet. Kvelden byr på varme og nærhet.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er mye humor og varme i horoskopet ditt akkurat nå, så dra nytte av denne positive energien. Uansett om du er i et forhold eller singel så vil den nære fremtiden være fin. Du føler mer håp for fremtiden enn du har gjort på lenge.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Søndagen handler om å komme i gang etter en pause, både når det gjelder innsats på jobb og privat. Det kan være trening, fritidsaktiviteter eller jobb. Det viktigste for deg akkurat nå er å ha et mål å fokusere på. Kvelden overrasker med en invitasjon.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du kan være veldig kort mot et familiemedlem eller en slektning. Det handler om at du har fått litt nok av denne personen. Dere har tilbrakt mye tid sammen i det siste og det sliter på dere. Kanskje du burde prøve å komme deg ut og gjøre noe på egen hånd.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen blir morsom og aktiv. Du er ute så mye du kan og nyter den friske luften. Uansett vær, føler du deg bedre når du kan dra nytte av dagslyset. Kvelden handler om kjærlighet og om å planlegge for fremtiden.

Powered by Labrador CMS