Dagens horoskop: Søndag 2. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir annerledes og litt eventyrlig, noe som passer den vågale Væren perfekt. Du har en morsom og aktiv dag i vente, som får deg til å tenke på annet enn hverdagslige problemer. Kvelden handler om deilig sladder og interessante observasjoner.

Tyren 20/4-20/5

Du er i ganske godt humør denne søndagen, selv om det kommer til å bli litt tøft før du skal ut på en planlagt aktivitet. Det er så mange hvis og men før dere kommer i gang. Noen ganger kan du være tålmodigheten selv og det beviser du i dag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er glad for å høre nyheter som har med økonomi og den kommenede vinteren å gjøre. Dette er informasjon som hjelper deg å planlegge fremover og det er du takknemlig for. Kvelden handler om å være lat og slippe å gjøre noe i det hele tatt.

Krepsen 21/6-22/7

Du stiller krav til et forhold og det er en risiko for at vedkommende trekker seg tilbake. Denne personen ser egentlig ikke på forholdet på samme måte som du gjør. Det handler om å investere tid og engasjement, noe denne personen egentlig ikke kan prioritere akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Du får svar på flere spørsmål i dag og det føles godt helt til du skjønner at svarene vekker flere spørsmål enn de svarer på. Noen ganger er det greit å vite hva du spør om på forhånd, for da er det for sent å angre seg. Du må bare undersøke videre.

Jomfruen 23/8-9/22

Søndagen blir fantastisk inaktiv. Det kan være rom til en eller annen form for trening eller en kortere tur, men ellers tilbringer du dagen sammen med din favorittserie eller en god bok. I kveld handler det om noen morsomme fakta du får høre om.

Vekten 23/9-22/10

Du er ikke i humør til å diskutere sensitive emner denne søndagen. Du har vært mentalt utslitt denne uken og det du trenger er en frisone uten krav. Familien din godtar at du ønsker å være alene og du kan nyte en veldig fin og rolig søndag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du liker å være ute og nyte høsten. Du kan kjenne det i vinden og i luften at været er i ferd med å endre seg og bli kaldere. Du finner inspirasjon i høstens vakre farger og unike lys. Det blir en kreativ og morsom søndag.

Skytten 22/11-21/12

Du fortsetter å stikke hodet i sanden for å unngå å bli konfrontert med noen problemer du har hjemme. Ved å ignorere dem, tror du at de forsvinner, men de har en tendens til å bli verre i stedet for å bli bedre. Denne søndagen bør du ta tyren ved hornene en gang for alle.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag slapper du av litt, i hvert fall på ettermiddagen. Det har vært en nervøs og spent helg, men det har gitt utbytte og da er det verdt både kvalme og stress. Du omgås en mindre gruppe som deler dine interesser og båndet mellom dere blir sterkere.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ønsker å få gjort unna noe før du drar ut på en lang biltur. Det kan være små ting hjemme eller på en hytte. Det kan også handle om å hjelpe en venn eller slektning. Dagen går fort og du skulle ønske helgen varte litt lengre.

Fiskene 19/2-20/3

På søndagen prøver du å være praktisk, men det går ikke helt som du har planlagt. Du liker å pakke alt det praktiske inn i en sky av kreativitet og kunstnerskap som tar brodden av intensjonen du hadde fra begynnelsen. Kvelden byr på en herlig overraskelse.

Powered by Labrador CMS