Dagens horoskop: Søndag 19. juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Søndagen handler om å gjøre en ting om gangen og ikke stresse med resultater. Det blir en fin dag som byr på mange utfordringer, noe du virkelig liker. Du føler et behov for å teste grensene dine og jobbe for fremgang.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Den samme nervøsiteten som preget gårsdagen er tilstede i dag og du føler at du med jevne mellomrom har vanskelig for å fokusere på det du har for hånden. Du føler både en forventning og en frykt for å mislykkes. Men, du kan slappe av – dagen blir eksepsjonell.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Prøv å slappe av så mye du kan i dag. Dette blir en fridag for restitusjon og en dag du ikke gjør så mye i det hele tatt. Du nyter her og nå, og henger med folk som gjør deg glad. En fantastisk dag rett og slett.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Søndagen handler om å gjøre ting på riktig måte. Du har en tendens til å være uforsiktig, spesielt når du

tror du kan slippe unna med det, men i dag er det ingen snarveier å gjemme seg bak. Du må rett og slett gjøre om og gjøre det rette hvis du er uforsiktig.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har en herlig og litt stressende søndag å se frem til. Du kan være på reisefot eller så er du i ferd med å reise snart. Uansett, denne dagen handler om å finne ting, komplettere garderoben og freshe opp gamle klær.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er veldig irriterende i dag, og du vet det, men det er din måte å få oppmerksomheten til en bestemt person. Du har prøvd å få denne oppmerksomheten på forskjellige måter, og har kommet til den konklusjonen at det å være plagsom, er metoden som fungerer best.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det blir en morsom og variert søndag som byr på både aktivitet og hvile. Det har vært mye fokus på jobb i det siste, men denne dagen handler om ditt privatliv og vennene dine. Det blir en fantastisk dag.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du er litt stresset denne søndagen og det kan gjøre deg gretten. Prøv å slappe av og fokusere på én ting om gangen. Du kan ikke bli raskere enn du er og du får ikke mer tid bare fordi du forhaster deg. Kvelden byr på en overraskelse.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne søndagen prøver du å finne tilbake til din vanlige optimisme. Du har vært ganske negativ i det siste og det er en sinnstilstand som verken kler deg eller du selv setter pris på. En konflikt med en som står deg nær kan eskalere i dag.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne søndagen står det mye på spill og du føler at du er nervøs og samtidig klar for alle slags utfordringer. Det er takket være at du kan fokusere energien din på det som er rett, samtidig som du optimerer ytelsen. Det blir en fantastisk dag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag er du sint og gretten fordi du har flere ting du er nervøs for. Hvis du bare får være i fred og kan fokusere på det du vil gjøre, så blir det en bra søndag. Dagen byr på overraskelser, glede og eufori. Alt i alt en dag du vil huske.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Denne søndagen, benytt anledningen til å besøke en person du ikke ser så ofte lenger. Du savner denne personen mer enn du kan uttrykke med ord, men samtidig vet du at du må gi slipp og la dem fly fritt. Dagen blir skikkelig koselig.

Powered by Labrador CMS