Dagens Horoskop: Søndag 19. desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er en motvilje mot å stoppe opp og reflektere over hvem du er selv om det er akkurat det du trenger å gjøre akkurat nå. Det har vært så mange forskjellige tilbud i det siste at du bør tenke over hva du virkelig ønsker og hvordan du best kan nå målet ditt.

Tyren 20/4-20/5

På søndagen er du sliten, men heldigvis er tempoet rolig og du kan gjøre en ting om gangen. Du vil ikke ha noen hjelp i dag og du må nesten heve stemmen til en venn for å få denne personen til å forstå at du vil gjøre alt selv, selv om det tar litt tid. Slik får du tiden til å gå. På ettermiddagen kan det bli kaffe og sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du spreller av forventning denne søndagen. Det er lenge siden du var så spent. Det er så mye vilje og så mye nysgjerrighet i horoskopet ditt akkurat nå. Dra nytte av denne søndagen, den kan være ganske unik.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som har problemer med å fokusere på noe som ligger langt inn i fremtiden. Du foretrekker å være her og nå, heller enn å planlegge. Det handler om at du egentlig ikke orker å tenke fremover, du er mer vintertrøtt enn du vil innrømme. Kanskje du burde prøve å være ute litt mer.

Løven 23/7-22/8

Det er ingenting du kan si eller gjøre som endrer fakta, bare innrøm at du har gjort noe feil, og stå for det. Alle gjør feil og alle oppfører seg dumt noen ganger. Det viktigste er ikke å være feilfri, men at man kan be om unnskyldning når det er nødvendig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du utforsker ulike måter å forbedre helsen din på, og det kan hende du trekkes mot new age. Dette er egentlig ganske fremmed for den pragmatiske Jomfruen, men en påvirkning fra Månen gjør deg nysgjerrig på det alternative.

Vekten 23/9-22/10

Det er ingen enkel måte å si det du har på hjertet, så det er bare å rive av plasteret. Vennen din vil være trist, enten du sier det med tusen ord eller går rett på sak. Noen ganger fungerer ikke den planen man hadde lagt, og i dag er en sånn dag der noen ting må avlyses.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er frustrert og irritert over at ting ikke går din vei. Har du tenkt at jo sintere du blir, jo mer roter du til det for deg selv? Du tenker ikke klart når du er sint, og det får deg til å ta beslutninger basert på følelser fremfor på logikk.

Skytten 22/11-21/12

Denne dagen handler om hjemmekos og om hvile. Du er sliten og trenger å få energi, enten det er fra total hvile eller litt julekos med familien. Benytt anledningen til å sove ut hvis det er en mulighet til å gjøre det. Skytter er sjelden morgenmennesker.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om å fokusere fremover og om å legge en plan for hovedsakelig januar. Du har mange jern i ilden, og det er viktig å få til alt sammen på en god måte. Kvelden handler om å tørre å stole på at det som blir fortalt, er sannheten. Du kan være ganske mistenksom noen ganger.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en mistanke om at du har gått glipp av noe vesentlig, og det er sant. Dersom du tenker deg godt om, vil du komme på det akkurat i tide til å ordne det. Kvelden handler om å legge planer sammen med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være ganske sta når du først vil, og sånn blir det i dag. For deg er det viktig å rekke alt du har planlagt fordi du ikke har mye margin å jobbe med. Hvis du utsetter planene dine må du prioritere bort noe du virkelig vil ha tid til.

Powered by Labrador CMS