Dagens Horoskop: Søndag 18. Juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er ikke i spesielt godt humør denne søndagen. Det er en person som ofte irriterer deg, og de vet nøyaktig hvilke knapper de skal trykke på for å plage deg. I dag kan du ikke unngå denne personen selv om du vil.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir rolig og du får gjort en del ting. Du arbeider veldig selvstendig akkurat nå, uansett om det gjelder prosjekt hjemme eller på jobb. For din del er denne friheten perfekt ettersom den skaper ro og orden. Kvelden handler om hjemmekos med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt forsiktig med hvordan du uttrykker deg når det kommer til en viss person. De har en tendens til å bli såret for den minste lille ting akkurat nå, og du vil ikke få fram den siden. Kvelden blir rolig men ikke så produktiv.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen byr på varierende aktiviteter. Du er gjerne med på sport eller bevegelse av noe slag om du har mulighet til det. I løpet av ettermiddagen får du en uventet, men velkommen invitasjon til en begivenhet.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å slappe av og bare hvile denne søndagen. Selv om du vet at du har behov for å ta det rolig, og ikke gjøre noe, så føler du deg rastløs. Det har skjedd noe den siste uken som får deg til å gruble og fundere så fort du er inaktiv.

Jomfruen 23/8-22/9

Gjennom søndagen prøver du å få familien med på en liten utflukt. Du synes at det er behov for litt ny inspirasjon, mens familien ser ut til å være fornøyde med å ikke gjøre noe som helst. Tenk på at du faktisk kan skaffe deg inspirasjon på egenhånd.

Vekten 23/9-22/10

Du er i et overraskende dårlig humør i dag. Det ligger irritasjon og sinne i tegnet ditt som veldig sjeldent pleier å være der. Det handler mye om at du ikke har lyktes med et prosjekt du har holdt på med i en lengre periode, og nå har du mistet tålmodigheten.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vil gjerne være utendørs i dag. Det herlige været gir deg inspirasjon til noe nytt i livet ditt. Det blir en herlig og kreativ dag hvor du møter interessante mennesker som lar deg se på verden med et litt annerledes syn.

Skytten 22/11-21/12

Du avskyr når ting ikke går slik du hadde sett for deg. I dag støter du på et problem som du ikke kan endre nå uansett hvor gjerne du vil det. Det handler om noe som har med bosted eller arbeide å gjøre. Kanskje er det like greit å bare gi slipp på denne tanken.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en fin søndag hvor du som vanlig prøver å finne en balanse mellom aktivitet og hvile. Du treffer gjerne venner i dag, og koser deg med god mat og sladder. Du har hatt så mye å gjøre i det siste, noe som har påvirket det sosiale livet ditt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du elsker at det skjer ting rundt deg, men i det siste har det vært litt så som så med aktivitet. Du er bekymret for at den nye situasjonen din kommer til å bli litt for passiv for din smak. Kvelden handler om fysisk utfordring og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Det er noe rolig over tegnet ditt akkurat nå. Etter en lengre periode med arbeid har du endelig lyktes med å komme tilbake til et punkt hvor du bare kan være, og ikke trenger å tenke fremover. I dag er en sånn dag hvor du nyter av nuet, kjærligheten og venner.

Powered by Labrador CMS