horoskop

Dagens horoskop: Søndag 18. desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir interessant og lærerik. Du har mye du ønsker å ta igjen og da er det viktig å ikke stresse unødvendig. Om du stresser deg opp får du gjort mindre enn om du jobber rolig og systematisk. Kvelden handler om å møte venner.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen blir stille og du ser ut til å være litt i vaskehumør, noe som betyr at alt du rører blir skinnende rent. Du elsker å ha fine ting rundt deg, og det er spesielt den ekstra lille touchen som øker hyggefaktoren. Dagen handler også om adventsfeiring.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har mange ting du vil gjøre denne dagen. Du står opp ganske tidlig for å ha tid til alt. Det kan dreie seg om alt fra hobby til julegavejakt og adventskaffe med familien. Det blir en hyggelig, men ikke særlig avslappende søndag.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du mange spørsmål angående en venn. Vedkommende har oppført seg rart i det siste og du vet ikke helt hvordan du skal få dem til å forstå at du ikke bare er nysgjerrig, men at du virkelig bryr deg om dem. Velg ordene dine med omhu.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir morsom og aktiv. Dersom du har mulighet er du mye utendørs. Særlig vinteraktiviteter som ski eller skøyter får deg til å slappe av og være i nuet mer enn noe annet. Denne dagen kan også by på gløgg og litt sladder.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er ganske irritert i dag, men du gjør ditt beste for ikke å la følelsene dine farge av omgivelsene dine. Det er Pluto som får deg til å veksle så mye i humør akkurat nå, ikke noen rundt deg. Dagen handler om jul og om å nyte nåtiden.

Vekten 23/9-22/10

Du har litt panikk denne søndagen. Du ser ut til å ha utsatt mange ting som har med julen å gjøre, og nå innser du at du ikke har mye tid igjen å miste. Denne dagen handler om stress, om å finne den perfekte gaven og om å ha tid til venner og familie.

Skorpionen 23/10-21/11

Du hopper over alt som har med jul å gjøre og tilbringer tiden ute for å samle inspirasjon til hverdagen. Det kan være en sportslig aktivitet eller bare en rolig tur som styrker både din fysiske og din mentale helse.

Skytten 22/11-21/12

Du har en vennskapelig konkurranse med en kollega eller venn og i dag setter du inn et høyere gir for å vinne. Skytten kan være veldig konkurransedyktig når det betyr mye for deg, og denne konkurransen handler definitivt om prestisje. Kvelden blir koselig.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du rolig og alt du gjør går i et rolig tempo. Det blir en god søndag hvor du er passe fysisk aktiv. Ettermiddagen ser ut til å by på litt juleverksted som å lage godteri og bake pepperkaker. Det blir en nydelig avslutning på uken.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag har du mange jern i ilden og du må stå opp ganske tidlig om du skal klare alt. Mye av denne dagen handler om å gjøre ting for deg selv og din familie. Din innsats blir verdsatt, og du liker å gjøre fine ting for dem du er glad i.

Fiskene 19/2-20/3

Du ser ingen mulighet for å unnslippe et løfte i dag, selv om du skulle ønske du kunne. Det handler om at en nær venn trenger hjelp og i et svakt øyeblikk du har lovet å stille opp. Dagen blir ganske intens og slitsom, men du er fornøyd med innsatsen når kvelden kommer.

Powered by Labrador CMS