Dagens Horoskop: Søndag 17. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir rolig og harmonisk. Selv om du har visse ting du må forberede har du likevel god tid til å hvile og slappe av. Du er helst ikke med så mange andre mennesker i dag, om du er sosial er det med et par utvalgte personer.

Tyren 20/4-20/5

I dag vil du være utendørs. Du har behov for frisk luft for å kunne tenke og du har en del å tenke på. Akkurat nå er du veldig frustrert over en en situasjon på jobb, og for å rette opp i det må vurdere det som for deg blir tøffe forandringer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du trosser en autoritær slektning, og det blir dårlig stemning når du går mot beslutningen deres. De er vandt til å alltid få gjennom viljen sin, men du liker ikke å miste kontrollen og det markerer du i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en herlig og kanskje litt romantisk søndag å glede deg til. Om du er nyforelsket handler dagen først og fremst om dere to. Du har vanskelig for å lande i hverdagen, men denne typen avbrudd vil gi deg energi i ukene.

Løven 23/7-22/8

Gjennom søndagen har du en del ting som du burde ta tak i, men av en eller annen grunn orker du ikke å engasjere deg like mye som du egentlig vil. Det er som om energien din ikke strekker seg lenger enn den sosiale sfæren. Så fort det gjelder jobb føler du deg tappet for energi.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant og utviklende dag hvor fokuset ligger på å møte venner og å bare ha det bra. Du nyter det virkelig om du har fri og du lar gjerne dagen gå uten å gjøre noe som helst. Det er bra å ha dager hvor man skjemmer seg selv bort.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en bitter tone mellom deg og en venn. Dere har såret hverandre en del og det har skapt en rift i vennskapet deres som vil være vanskelig å reparere. I løpet av dagen vil du bevise både for deg selv og for andre at du kan sette opp mål og at du er i stand til å nå dem.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av søndagen vil du ikke gjøre så mye. Du har et behov for å få sove og ta det med ro. Hele kroppen din skriker etter hvile, så du bør lytte til den. Unngå trening og enhver form for fysisk krevende aktiviteter. Det du trenger er å ta vare på deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Du er i et strålende godt humør denne herlige søndagen. Det finnes ingen problemer i livet ditt akkurat nå og det er et ekstra pluss. Du har så mye du vil gjøre at private komplikasjoner ikke er et alternativ. Kvelden handler om god smak.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er full av energi og i et strålende humør denne søndagen. Ting begynner endelig å gå som du vil og du kjenner at du er på vei opp. Hele året har bestått av fremgang og skuffelser, men nå vet du at du definitivt er på rett vei. Du får et fint komplement denne dagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er irritert på en venn som hele tiden blir forsinket og som også forårsaker forsinkelser for din del. I dag handler det om at du vil møte familien din på kvelden, men de gjør det nesten umulig å komme tidsnok. I løpet av kvelden får du høre morsom fakta.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt hissig i dag og det gjør at du ikke orker å engasjere deg like mye som du burde når det kommer til en person som du bryr deg om. De har virkelig behov for støtten din så du bør prøve å ta deg sammen, ellers vil du angre senere.

Powered by Labrador CMS