Dagens horoskop: Søndag 16. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om å hvile ut og finne seg selv igjen. Det har vært en litt stressende periode med mye krav, både fra dere selv og utenfra. Nå er tiden inne for å lande i nuet og stille deg selv spørsmålet om hva du faktisk ønsker å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske rolig start på søndagen, selv om den starter tidlig. Du får sjansen til å fikse og ordne litt ekstra med noe du virkelig setter pris på. Kvelden handler om familie og slekt. Kanskje venter en koselig søndagsmiddag på kvelden.

Tvillingene 21/5-6/20

Du blir veldig sint når en venn ikke vil fortelle deg hemmeligheten sin. Du trodde at dere var åpne med hverandre, men nå ser det ut til at denne åpenheten går bare i én retning. Kvelden handler om å skjemme seg selv bort.

Krepsen 21/6-22/7

Du leter etter informasjon på alle mulige og umulige steder i dag. Noe eller noen har vekket nysgjerrigheten din og du gir deg ikke før du har alle svarene du ønsker. Du kan regne med et ekte detektivarbeid. Kvelden handler om å tørre å ta sjansen.

Løven 23/7-22/8

Du viser respekt og kjærlighet til en eldre slektning eller bekjent i dag. Det er ikke så ofte ser dere hverandre i disse dager, men når dere først gjør det, vil du være sikker på å virkelig skjemme bort denne personen. Kvelden blir mildt sagt interessant.

Jomfruen 23/8-9/22

Du kaster ut en kommentar og forventer ikke at den skal ha en slik innvirkning som den får. Ved en feil har du snublet over en godt bevart hemmelighet og uten å tenke, løfter du den frem i dagens lys. Forvent en dag full av drama.

Vekten 23/9-22/10

Du megler mellom to venner eller familiemedlemmer. Disse menneskene har vanskelig for å nærme seg hverandre, spesielt når du ikke er der som en buffer mellom dem, samtidig vet du at de elsker hverandre. Det er som om de alltid klarer å snakke forbi hverandre.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vil egentlig ikke gjøre noe i dag, men samtidig føler du at du må fikse litt. Det blir en god, men ganske monoton søndag som stort sett handler om å hente seg inn hjemme. Kvelden kan by på interessante nyheter om et familiemedlem.

Skytten 22/11-21/12

Du gjør en ting om gangen akkurat nå, og det er bra at du konsentrerer deg om det du har foran deg. Denne tiden av året lider du nesten alltid av en rastløshet og et ønske om å komme deg vekk. Da har du vanskeligheter med å fokusere på det som er rett foran nesen.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir like intens som lørdagen. Den byr på latter og litt flørting, men fremfor alt byr den på varme og morsomme aktiviteter. Kvelden handler om å feire noe eller noen få som står ditt hjerte nær. Det blir en veldig bra søndag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du sier nei til en person du gjerne vil møte, men du vet at det ikke er rett tid eller mulighet for denne typen møter. Denne dagen har fokus på familie og å ta vare på de nærmeste. Det blir en trivelig dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar en avgjørelse i dag og bestemmer deg for noe som kan vurderes av noen som litt kontroversielt. Du er vanligvis ikke så vågal, men i dag føler du deg både litt frekk og modige. Du vil vise at du har flere sider ved deg.

Powered by Labrador CMS