Dagens Horoskop: Søndag 16. januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du ser an tiden akkurat nå. Ved å ikke planlegge for mye denne dagen får du både tid til hvile og å være sosial på samme tid. Det blir en dag som går i vennskapets tegn.

Tyren 20/4-20/5

Du er seig i dag, men du visste nesten at du ville være det. Det har vært en tøff start på året med vaklende helse og mye på jobb. Heldigvis har du muligheten til det uten at det får noen større konsekvenser. Kvelden blir helt herlig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser frem til å møte en bestemt person og derfor blir skuffelsen så mye større når det blir utsatt igjen og igjen. Det kan være sykdom, uventede hendelser eller dobbel-booking som står i veien. I dag klarer du endelig å få din etterlengtede date.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir sint og opprørt når en person du knapt kjenner kritiserer oppførselen din. Dessverre klarer du ikke å si ifra der og da, og det gjør frustrasjonen enda større. Kvelden handler om en hemmelighet du vil dele.

Løven 23/7-22/8

Du er gjerne utendørs og fysisk aktiv i dag. Du må kunne bevege deg for å føle at du lever. Det har vært en periode med inaktivitet, enten på grunn av sykdom eller på grunn av mangel på tid, og det gjør deg urolig. For Løven er en aktiv livsstil nesten et must for at du skal føle deg bra.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er opprørt, men du er forsiktig med å vise noe utad. Det er en person som har tråkket deg på tærne, enten på jobb eller privat, og du klarer ikke å bli kvitt denne personen uansett hvor hardt du prøver. Dette er et problem som krever planlegging og en strategi.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om mot og å ta risiko, noe som egentlig ikke er din sterke side. Du liker å ha garantier og kjører gjerne med med doble sikkerhetsbelter, men i dag innser du at du må våge å tape, for å vinne.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir ingen morsom søndag fordi du både er gretten og sliten. Det du trenger å gjøre er å lytte til kroppen, og ta en dag hvor du ikke gjør annet enn å reflektere og hente krefter. Dessverre er ikke denne typen passivitet noe for deg, så det er en risiko for at du gjør det motsatte.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å samle seg og planlegge. Du har visse ting du vil gjøre fremover, men da må du også sørge for å få gjort alt du skal, og dette krever en viss strategi. Du er vanligvis ikke den som planlegger, men du føler at du ikke har noe valg nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er sliten i dag, ikke bare fysisk, men også følelsesmessig. Steinbukken er ikke særlig sosial, så den siste tiden som har vært full av aktiviteter og venner har krevd sitt. I dag har du fokus på å slappe av og trene.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag møter du en venn du ikke har sett på lenge, og det blir en fin opplevelse. Det er lenge siden du var så avslappet og bekymringsløs som du er akkurat denne søndagen. Du føler at en morsom, men også krevende periode ligger bak deg, og at du nå kan se frem mot vår.

Fiskene 19/2-20/3

Du krangler med en yngre venn eller slektning i dag. Dere ser på livet på veldig forskjellige måter, og det gjør hele situasjonen ekstra vanskelig. Du tenker at denne personen har det for travelt med å bli voksen, mens vedkommende fokuserer fremover istedenfor å leve her og nå.

Powered by Labrador CMS