Dagens Horoskop: Søndag 15. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom søndagen prøver du å ta en pause og gjøre noe du ikke pleier å gjøre. Det kan være noe kreativt eller noe som er fysisk krevende. For din del er det viktigste at du bryter hverdagens mønster. Det er gjennom å gjøre annerledes aktiviteter når du har fri at du henter energi.

Tyren 20/4-20/5

Søndag blir en dag hvor du styrer med en hel del hjemme samtidig som du nyter å ha fri. Du unner deg en spasertur og en sunn og luksuriøs middag. Kvelden handler om å kose seg med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av søndagen sørger du for å prate med en eldre slektning som du har forsømt over en lengre periode. Om du har sjansen besøker du personen og tar en kaffe, hvis ikke får en litt lengre samtale holde. Det blir en koselig dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du unner deg selv det beste akkurat nå og det er bra at du ikke sparer på noe. Sørg bare for å ha kontroll på økonomien så utgiftene ikke baller på seg. Krepsen kan av og til bruke litt vel mye penger på unødvendig luksus. Kvelden handler om å finne hjem.

Løven 23/7-22/8

Du tar stilling i dag og det er bra. Ved å vise hva du mener markerer du at du ikke er en person man kan overkjøre. I løpet av ettermiddagen venter morsomme men krevende aktiviteter. Det blir en fysisk anstrengende dag, så du sover godt på kvelden.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndagen handler om å sette opp dine egne grenser. Du har et behov for å skape struktur og du gjør det best ved å sette grenser for både deg selv og andre. Etter en periodevis vill sommer har du behov for å komme tilbake til hverdagen og rutiner, noe du jobber med idag.

Vekten 23/9-22/10

Du jobber mot en indre overbevisning og det er din beste drivkraft. Det finnes ingen argument som er så sterke som ditt eget moralske kompass. I løpet av ettermiddagen får du råd av en eldre slektning og det er et råd som kan spare deg både penger og tid.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er latterlig glad i dag og du vet ikke hvorfor. Det bare bobbler i hele kroppen av livsglede og lykke. Det handler egentlig om en person som har kommet inn i livet ditt og ført med seg masse positiv energi. Personen får deg til å leve opp til potensialet ditt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en herlig sløv søndag hvor du virkelig får muligheten til å samle kreftene. Etter en lang tid med varierende grader av stress har du behov for en mental pause fra alt. I løpet av dagen får du et fint kompliment som du virkelig setter pris på.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag innser du at du ikke kommer til å kunne virkeliggjøre en drøm du har, og det er kanskje på tide å gi stafettpinnen videre til noen som har forutsetningene til å få det gjort. Det kan også være det motsatte - at en mulighet du tidligere trodde var stengt for deg nå åpnes.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en fin og koselig søndag som handler om frisk luft, trivelig selskap og om en hobby. Det blir en berikende og interessant dag som avsluttes med en tvist. I løpet av kvelden kan en samtale få deg til å tenke over en del ting.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt forsiktig med hvordan du uttrykker deg og reagerer i dag. Du vet at du har havnet i en følsom situasjon og du trer forsiktig frem for å ikke tråkke på noen ømme tær. Idag får du muligheten til å vise hvor lojal du kan være som en venn.

Powered by Labrador CMS