Dagens horoskop: Søndag 14. august

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en rolig og fin dag hvor fokus ligger på hjemmet og minst mulig stress. I dag vil du bare være sammen med familien din eller partneren din. Du avlyser alle planer som involverer at du må forlate hjemmet. Søndager handler om å ha det koselig hjemme.

Tyren 20/4-20/5

Du handler på instinkt i dag, og det viser seg å være helt riktig. Tyren er ikke vanligvis så delikat, men i dag forteller magefølelsen din deg at du skal gjøre en bestemt ting på en bestemt måte, og du følger det. Akkurat nå er Månen sterk i horoskopet ditt og det øker din intuisjon.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er en risiko for at du sier feil ting i dag. Det er som det bare hopper frosker ut av munnen din hele tiden og du kan ikke la være. Ditt største problemet er at du bare reagerer. Du tenker rett og slett ikke før du åpner munnen.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av søndagen prøver du å bare være. Det er lenge siden du har hatt en dag hvor du kan ligge i sengen hele dagen hvis du vil. Uansett om det blir en filmdag i senga eller litt mer aktivitet, vil du nyte det til det fulle.

Løven 23/7-22/8

Du har et behov for å uttrykke hvordan du føler, og du gjør det selvsikkert i dag. Denne kaskaden av følelser kan overraske alle rundt deg, men det bryr du deg ikke om. Etterpå føles livet bedre. Du har kvittet deg med det du gikk og bar på.

Jomfruen 23/8-9/22

Du tar flere egne initiativ i dag, men du får dårlig respons fra vennen din. Det gjør deg trist og skuffet over at denne personen ikke synes du er verdt mer innsats. Husk at dere ser på forholdet deres på forskjellige måter, der vennen din er fornøyd anser du det som nødvendig med forbedringer.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av søndagen nyter du livet litt ekstra. Det blir en dag som handler om å få være impulsiv og gjøre det du vil. Du har så mange regler og rutiner å følge i hverdagen at denne formen for frihet blir toppen av lykke. Det blir en fantastisk dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du snapper på en du er glad i bare fordi de er i veien i dag. Det handler om mer deg selv enn om noe denne personen gjorde. Du trenger å være alene med dine tanker og ha muligheten til å sortere følelsene dine. Om kvelden er humøret bedre.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir interessant. En konflikt eskalerer og det er delvis på grunn av din oppførsel. Du liker når ting skjer, og du er ikke fremmed for å provosere for å vekke reaksjoner. Kvelden blir litt roligere. Du bruker gjerne tid på en hobby.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen vil være slutten på en lang, produktiv og interessant helg. Du har betraktet konflikter, forelskelser og intriger på avstand. Fokuset ditt har vært på deg selv og hvordan du presterer og du har gjort det med selvtillit. Dette viser seg i nyhetene du mottar i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av søndagen vil du sove ut og ta det med ro. For deg handler dagen om restitusjon etter en herlig, men veldig aktiv uke. Du har hatt tid til å gjøre mer på noen dager enn du har gjort på flere år. Da er det lov å ta en pause.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå kjemper du mot en impuls som du har fordi du vet at den ikke er bra for deg. At du har kommet så langt at du skjønner at dette behovet er delvis ødeleggende for deg er en viktig og avgjørende innsikt som vil hjelpe deg framover.

Powered by Labrador CMS