Dagens horoskop: Søndag 13. mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Ta det med ro i dag. Både uken og helgen så langt har vært intense, og du trenger en dag til å hente deg inn. I dag handler det bare om å være i nuet og om å ta vare på seg selv. Det blir en befriende begivenhetsløs søndag.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag har du tid til litt av hvert. Dagen handler om å jobbe, men også om en hobby. Det blir en fin og annerledes søndag som handler om å nyte livet. I dag har du også fokus på egenpleie, og kanskje blir det også et hyggelig innkjøp til våren.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag prøver du å finne en måte å kommunisere med en venn som har trukket seg tilbake i seg selv. Vedkommende er ikke uhyggelig eller til og med spesielt reservert, det virker mer som om noe i privatlivet deres gjør får dem til å drømme seg bort.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om ulike tiltak. Det blir en god og kreativ dag hvor du får tid til å være aktiv, men også ta det med ro. I dag snakker du mye med en person du ikke har sett på lenge. Det kan være at dere gikk på hverandre ved en tilfeldighet, eller prates på telefonen. Uansett skjønner du at du savner denne personen.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag har du noen spørsmål som vekker nye spørsmål. Du skjønner at du begynner å nøste i en ordentlig

floke og du kan verken se hva det fører til, eller hvordan det begynner. Dette er et mysterium etter din smak.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag har du planer og det er viktig at du ikke forsømmer dem bare fordi du er sliten. Du trenger variasjon og frisk luft, så sørg for å få det i dag. Kvelden handler om å ha beslutningsangst på en positiv måte.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det morsomme er at du ikke får det du vil i det hele tatt i dag, og det gjør hele søndagen så mye bedre. Hadde du fulgt forslaget ditt, ville du gått glipp av mange morsomme og spontane aktiviteter. Heldigvis kan du være ganske fleksibel når du først bestemmer deg for det.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag prøver du å forstå hvordan en venn resonnerer, men det eneste du kommer frem til er at du ikke forstår deg på vennen din. Denne personen har en helt annen måte å se ting på, sammenlignet med det du har. I dette spesielle tilfellet bør du ikke overanalysere situasjonen, men prøv heller å stole på at vennen din vet hva de gjør.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er litt slem mot vennen din eller slektningen din i dag. Du er generelt i dårlig humør og da pleier det

å gå utover feil folk. På ettermiddagen får du muligheten til å være litt mer aktiv i et prosjekt med en av vennene dine.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen blir fysisk krevende og følelsesmessig utmattende, på en god måte. Du går gjennom hele greia – kropp og hode på samme tid. Etter å ha ladet opp energien i går, føles det godt å få en solid treningsøkt. I dag får du også sladder som gjør deg forbløffet.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Dagen blir interessant og utviklende, spesielt for sent fødte Vannmenn. Du hører om en situasjon som utspilte seg og du bestemmer deg for å forske litt mer på hva som skjedde. Kvelden blir morsom, aktiv

og veldig koselig på samme tid.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du prøver å resonnere med en eldre slektning, men staheten deres hindrer deg i å komme frem til noe i det hele tatt i samtalene deres. Prøv å innse at denne personen allerede har bestemt seg og at ingen av dine logiske argumenter hjelper.

Powered by Labrador CMS