Dagens horoskop: Søndag 13. februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du står overfor mange valg denne dagen og tankene snurrer i hodet ditt. Noen ganger er det beste man kan gjøre å holde seg aktiv og la underbevisstheten jobbe med problemene. En hobby eller en dag ute i naturen kan være et godt avbrekk fra hverdagen.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag forbereder du deg mye. Det kan dreie seg om private ting den kommende uken eller så det har med jobb å gjøre. Det blir en morsom dag som går fort. Du føler at du har mange ideer som du vil realisere, det gjelder bare å finne tiden til dem.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Denne dagen handler om hvile og restitusjon. Det blir en rolig dag, men som også byr på overraskende mye informasjon. Man blir tvunget til å se konflikter fra flere forskjellige perspektiver og det vil være nyttig for deg.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen blir rolig og harmonisk. Du jobber mye, men det handler mer om å ville være i forkant enn at du prøver å hente deg inn. Det føles godt å ha en plan og god oversikt for en gangs skyld. I dag tar du også tak i økonomien. Du trenger en spareplan hvis du skal klare å realisere drømmene dine.

Løven 23 / 7-22 / 8

Søndagen dreier seg om en eldre person som enten trenger hjelp eller selskap. Du har dårlig samvittighet fordi du ikke setter av så mye tid til denne personen som du ønsker, men samtidig vet du at de forstår at du er en travel person.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag prøver du å legge en plan for våren. Det handler ikke bare om jobb, men også om å få orden på ting som har med privatlivet å gjøre. Det er mye interessant som er på gang i livet ditt akkurat nå, men det er viktig å holde styr på detaljene.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er ganske dårlig når det kommer til å gjøre flere ting på en gang, og det skinner igjennom i dag. Du prøver å ha mange baller i luften samtidig, men oppdager snart at resultatet skaper merarbeid.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du går gjennom forskjellige typer angst i dag. Kanskje handler det mest om at du har vanskelig for å bestemme deg, men det kan også være en generell bekymring for fremtiden og fremtidige endringer. Noen ganger er det godt å fokusere på nåtiden og prøve å skyve bort alle planer for fremtiden.

Skytten 22 / 11-21 / 12

På søndag prøver du å utnytte nåtiden og bruke tid, enten med familien eller med venner. Det blir en koselig og ganske lat søndag. Poenget med denne dagen er ikke å yte noe, men å samle energi til uken som kommer.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Søndagen blir intens. Du har mange ting du ta igjen, men også noen ting du ønsker å ta igjen. Prøv å gjøre unna det du må først, slik at du vet hvor god tid du har til det som er gøy. Du tar en tidlig kveld, rett og slett fordi du er sliten.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du stiller deg selv mange forskjellige spørsmål som kan relatere til arbeidet ditt, men som også til en viss grad kan påvirke

ditt privatliv. Det kan dreie seg om endringer i jobben, flytting eller andre litt mer drastiske endringer. I dag vurderer du også en større investering til hjemmet.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om å ta grep og få ting gjort. Det blir en interessant, men også lærerik søndag som handler om din kreativitet og evne til å finne skjønnhet i ting som avvises av andre. Kvelden blir givende.

Powered by Labrador CMS