Dagens horoskop: Søndag 12. juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Søndagen vil være en like rolig dag som lørdagen, men du kan være litt mer utendørs hvis været er fint. Du trenger denne hvilen både for å gjenvinne styrke etter en intens periode, men også for å lade opp batteriene for det som skjer.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag sover du mye og den liker den late Tyren veldig godt. God mat, tid utendørs, en hobby og kanskje litt shopping er aktiviteter som kanskje står på listen over ting du vil gjøre i dag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du tvinger deg selv til å svare vennlig når et familiemedlem freser til deg. Du vet at denne personen går gjennom mye akkurat nå, så du prøver å ha litt ekstra tålmodighet. Kvelden handler om å ta dagen som den kommer og ikke planlegge for langt i forveien.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du vil bli veldig glad i dag når du får muligheten til å møte en person du ikke har sett på evigheter. Hen får alltid hjertet ditt til å slå litt raskere, enten du er i et stabilt forhold eller om du er singel. Dette er en person du aldri kan slette helt fra hjertet ditt.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du ser ikke alle mulighetene du tilbys i dag, du ser bare problemene. Vanligvis er ikke Løven så negativ, men du kan ikke hjelpe at du er inne i en periode hvor mye er litt vanskeligere enn vanlig. Forsøk å være tålmodig med deg selv.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om å være først på plass i ulike sammenhenger. Det kan handle om en konkurranse, om en

aktivitet eller bare en vanlig date. For deg er det viktig å komme tidlig slik at du kan forberede deg mentalt for dagens aktiviteter.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er litt irritert i dag og en viss person vet det. Vedkommende trykker bevisst på alle feil knapper samtidig for å få deg til å eksplodere. Det er som om denne personen ikke kan unngå å provosere deg når du er i denne stemningen.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen består av livlige og intelligente diskusjoner som både utfordrer og stimulerer deg på det samme tid. Kvelden blir interessant og lærerik. Du blir tvunget til å tenke annerledes fra hva du er vant til og det kan være litt upraktisk.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Søndag blir en fin og rolig dag hvor du kan puste lettet ut. Dagen handler om å samle sine tanker og på sikt ta noen viktige avgjørelser. Kvelden handler om å tørre å stille spørsmål ved ting, også hvis det kan rive opp sår.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Søndagen handler om å lade opp til uken som kommer. Det blir en dag med høy intensitet og en stressende kveld. Du har vanskelig for å få til alt sammen, både når det kommer til ting å gjøre og folk å møte. Kvelden handler om å forberede seg.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Den siste dagen i uken blir en hyggelig oase av ro. For deg skjer det ikke mye denne dagen. Du kan kanskje jobbe litt hvis du har en fleksibel jobb, ellers får du energi av å gjøre små ting hjemme. Interessante nyheter kan endre noen planer foran høsten.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du tenker fullstendig nytt i dag. I stedet for å gjøre det du planla fra begynnelsen, finner du ut hvordan du gjør ting på en mer tidseffektiv måte. Du er sjelden så rasjonell som du er i dag, men du har mye å tjene på å spare tid.

Powered by Labrador CMS