Dagens Horoskop: Søndag 12. desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir en mer livlig dag enn lørdagen. Selv om du ikke gjør så mye, blir du litt aktiv i alle saker. Dagen handler om adventsfeiring, om familien, og kanskje litt om julegavehandel. Det blir en fin og berikende dag.

Tyren 20/4-20/5

Du har ikke planlagt så mye denne søndagen bortsett fra å kanskje være litt utendørs, trene og å kose deg med familien. Kvelden handler om å feire en persons suksess. Det blir en avslappet kveld fylt av god mat og latter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinger deg selv til å gjennomføre noe du har tatt på deg, selv om du egentlig ikke vil. Det handler ikke så mye om hva det er du bør gjøre, som hva du kunne gjort denne søndagen. En person har tatt kontakt med deg og ønsker å møtes, og det er ingenting annet du heller vil.

Krepsen 21/6-22/7

Du forstår ikke hva som skjer i livet ditt akkurat nå. En dag du tror du har full kontroll, og den neste er det totale kaoset. Du sier og gjør mye basert på impuls og det betyr at du ikke alltid kan forutse konsekvensene atferden din kan få.

Løven 23/7-22/8

Du leter etter en venns eiendeler i dag, og det er en risiko for at du har mistet noe som er kjært for vedkommende. Du har vanskelig for å holde oversikt fordi du blir så distrahert av andre ting som skjer rundt deg. Kvelden byr på mye hjemmekos.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å snakke om følelser i dag, og når en venn begynner å ta opp et sensitivt tema, kan det slå feil vei. Det er Månens posisjon som gjør deg så ukomfortabel. Kanskje du burde være ærlig med vennen din og si at du ikke er klar for denne samtalen ennå.

Vekten 23/9-22/10

Sørg for å hente deg inn skikkelig i dag. Det er lenge siden du var så utslitt. Du trenger tid til deg selv. En overraskelse kan få denne søndagen til å ta en uventet vending. Kvelden blir informativ.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ønsker ikke å belaste en venn med dine tunge tanker i dag, men det ville være bedre for deg å åpne opp enn å stenge følelsene dine inne. Din venn er din venn både i motgang og medgang, så denne personen vil at du skal dele med deg av ditt innerste.

Skytten 22/11-21/12

Du ser ingen annen utvei enn å være ærlig. Uansett hvordan du prøver å si dette, så vil denne avgjørelsen såre vennen din, så det er like greit å være helt oppriktig fra starten av. Vennen din kan overraske, kanskje ikke denne personen reagerer slik som du trodde.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om en ganske lang reise, men også om et nyvunnet vennskap, om en uventet seier og om planer for fremtiden. Det blir en morsom og utviklende dag og en koselig kveld. Du har lært mye denne helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det hjelper ikke å si det rett ut i dag. Det er bedre at du er litt følsom og tar opp dine tanker på riktig tidspunkt. Dersom du skal få sympati fra partneren din, må denne personen se problemene fra din side og det fungerer ikke hvis du nærmer deg samtalen på feil måte.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av denne dagen, prøv å være ute så mye som mulig fordi den friske luften gjør at du tenker klarere og tar bedre beslutninger. Denne dagen kan du også bruke på å lage noe til jul, handle julegaver eller bare kose deg med vennene dine.

Powered by Labrador CMS