Dagens horoskop: Søndag 11. september

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om å si nei hvis du ikke kan eller vil være med på en aktivitet. Du har vanskelig for å trekke deg tilbake når du først har lovet noe, men i dag vil du ikke gi opp ditt eget ønske om en rolig kveld. Du trenger tid til å tenke.

Tyren 20/4-20/5

Du er alene hjemme store deler av denne søndagen og det passer deg helt fint. Det er sjelden at du får fred og ro med egne tanker. I dag planlegger du fremover og det betyr utvikling og endring i arbeidssammenheng. Kvelden blir interessant.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er vant til å bestemme selv, men akkurat nå er det ingen mulighet for å gjøre det. Du må tilpasse deg andre mennesker, enten det er familie, venner eller kolleger. Du blir irritert på en eller flere personer fordi de er så påståelig.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av søndagen prøver du å være litt mer lavmælt enn vanlig. Det blir en god dag som handler om å ta hensyn til detaljer. I dag avslører en venn eller partner noe de har holdt hemmelig for deg og din reaksjon kan avgjøre mye for fremtiden.

Løven 23/7-22/8

Det er en bekymring og en lengsel i horoskopet ditt som ikke har vært der på lenge. Løven er en person med stort behov for frihet og nå som hverdagen kommer snikende på deg blir du rastløs og irritabel. Kvelden handler om penger og om å investere.

Jomfruen 23/8-9/22

Du trekker i mange forskjellige tråder for å sette sammen en overraskelse til en venn. I dag vil din evne til å organisere og strukturere komme til sin rett. Du er flink til å ha mange baller i lufta samtidig og det trengs virkelig.

Vekten 23/9-22/10

Du driter i en venn eller bekjent for å få dem til å gjøre deg en tjeneste. Du har ikke noe problem med å bruke din sjarm og vinnende personlighet til å få fordeler. Vekten kjenner sine styrker og liker å bruke dem når det trengs.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne søndagen dedikerer du til å se verden med nye øyne. Om du er på oppdagelsesreise i ditt nærmiljø, eller om du er ute og reiser, vil du oppdage nye miljøer som setter i gang fantasien din. Det blir en morsom, annerledes og kreativ dag.

Skytten 22/11-21/12

Du unngår å diskutere med en person som du vet vil bli sint om de taper diskusjonen. Selv om det er litt gøy å erte vedkommende, har du ikke tid til å ta vare på og reparere vennens sårede følelser i dag. Du har andre litt mer dristige planer.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om å ta ting i ditt eget tempo og være grundig. Det blir en rolig dag hvor du kan forberede deg mye til uken og det synes du er fint. Du har også tid til å trene og til å sette nye mål for den nærmeste fremtiden.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag vrir du på ordene og sier dumme ting. Du blir sint på deg selv når ting bare glipper ut av munnen din, men vi har alle slike dager der ingenting vi sier kommer riktig ut. Prøv å unngå å kommentere eller gi

tilbakemelding i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen handler om å gjøre ting både for deg selv og for andre. Det blir en god og kreativ dag som tar deg til nye nivåer, både når det gjelder din kreativitet og din evne til å sjarmere de rundt deg. Nyt den friheten som dagen byr på.

Powered by Labrador CMS