horoskop

Dagens horoskop: Søndag 11. desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er det travelt med fysiske aktiviteter. Det kan være en sport, å gå på treningssenteret eller bare være ute i naturen og gå tur. Uansett hva du finner på føles det godt å bevege seg. Om kvelden er du veldig sliten og vil slappe av med en god film.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen kommer til å bli litt rotete. Du prøver å komme i gang med trening, fikse hjemme og samtidig være litt sosial. Selv om det er mye som skjer, så blir det en god dag og en ganske sen kveld. I dag vil du høre overraskende nyheter.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har også noen småting du må gjøre denne søndagen, men bortsett fra det blir det en rolig og hyggelig dag hvor du får sjansen til å restituere deg etter en intensiv uke. I løpet av denne dagen støter du på en gammel kjenning eller en nabo, det blir et artig møte.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av søndagen prøver du å få kontakt med en person som nesten har forsvunnet ut av livet ditt. I det siste har du begynt å tenke mer og mer på vedkommende og nå føler du deg klar til å begynne å møtes igjen. Ikke bare svarer denne personen når du ringer, men de vil møte deg også.

Løven 23/7-22/8

Du har mange planer akkurat nå, men mye kan vente til etter jul. I dag handler dagen om å tilbringe tid med familie eller venner som er veldig nær deg. Det blir en fin og rolig dag hvor fokus er på adventskos og juleverksted.

Jomfruen 23/8-9/22

Det blir en god dag som du gjerne vil tilbringe med venner. I dag kan det bli litt shopping, det kan også bli adventskaffe og sladder. For deg er det viktigst hvem du tilbringer tid med, ikke hva du gjør. Kvelden handler om et uventet anrop.

Vekten 23/9-22/10

Du har noen planer for søndagen og mange av dem involverer friluftsliv. Det blir en god dag som byr på frisk luft og bevegelse. Enten du driver med sport eller bare går en tur, er det en fin måte å vekke kroppen til liv.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag henter du inspirasjon fra julen. Det kan være at du har juleverksted og lager det hyggelig hjemme eller at du tar inspirasjonen din og innlemmer det i en hobby. Dagen handler om å tenke utenfor boksen og om å gjøre om og forbedre gamle ting.

Skytten 22/11-21/12

Du har en evne til å havne i trøbbel i dag, men det skader deg ikke. Det er nesten tvert om, du synes det er fint når ting skjer selv om det omfatter konflikter og misforståelser. Hvis det er for stille rundt deg, blir du rastløs.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å gi slipp på det som har vært dårlig og om å fokusere framover. Du får blandede nyheter i dag. Det er kanskje ikke helt uventet, men du er fortsatt litt skuffet. Det som er bra er at du har klare mål å kjempe mot.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å ta igjen noe, sannsynligvis på jobb, men det kan også være et eller annet privat engasjement som du ikke har klart å gjennomføre på en stund. Det blir en stressende søndag, men på kvelden sørger du for å lande i en ro slik at du kan starte neste uke uthvilt.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen blir intens på en god måte. Du har mange baller i luften og det kan være vanskelig å sjonglere alle på en gang. Selv om det blir noen mindre feil vil problemene denne dagen løses på en god måte. Kvelden handler om familie og om søndagskos.

Powered by Labrador CMS