Dagens horoskop: Søndag 10. juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag planlegger du mye for neste uke. Selv om Væren sjelden er den som er mest strukturert, har du innsett verdien av å ha nogenlunde kontroll. På ettermiddagen kan du benytte anledningen til å drive med en hobby eller sport du liker.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag er det fred og ro som gjelder. Uansett om du jobber eller har fri, nekter du å stresse. Du tar deg tid til å gjøre ting på riktig måte, og du liker å se hvordan resultatene vokser. Har du muligheten, bruker du mye tid alene denne dagen.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er noen spørsmålstegn angående arbeidet ditt og hvor raskt du kan prestere. Du liker ikke at noen legger seg i måten du jobber på, samtidig vet du at dette er en type kritikk du må tåle. Det kan også oppstå noen diskusjoner i privatlivet ditt.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du måler dine krefter med enten familie eller venner i dag. Det kan være fysisk prestasjon eller generell kunnskap. Det viktigste for deg er å skinne og det gjør du. Dagen handler også om å kombinere noe funksjonelt med noe vakkert, noe du syntes er gøy.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du blir lett irritert på folk denne søndagen. Det er som om du har alle nerver på utsiden av kroppen og du kan ikke helt bestemme deg for hvordan du skal opptre i ulike situasjoner. Ta et skritt tilbake og tenk gjennom oppførselen din.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Søndagen handler om å ta det med ro og om å hente styrke. Det blir en god og utviklende dag hvor du får lov til å være mer kreativ enn i hverdagen. Dette er en dag da du virkelig kan ta den helt ut. Kvelden handler om å ha selvtillit.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du setter dine kjære foran deg selv i dag, og det er noe som bør settes mer pris på enn hva det gjør. Dessverre er din familie eller venner bortskjemt med din omtenksomhet. Ikke bare tenk på andre, men skjem deg selv bort litt også.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Denne dagen blir ganske stressende selv om du vet du bør slappe av og hvile. Du har en evne til å ta på deg alt for mange forskjellige prosjekter og det resulterer i at du ikke får hvilen du trenger i helgen. Prøv å

ro ned.

Skytten 22 / 11-21 / 1

Det er noen ting du bør tenke over i dag. Mye handler om hvordan du er som person i din rolle på jobben. Noen ganger tar du for mye ansvar, selv om du ikke får den påskjønnelsen du fortjener for innsatsen din. Lær deg å si nei.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen handler om å fokusere fremover. Du setter deg nye mål og du jobber med å endre visse sider ved deg selv som du egentlig ikke liker, men som du ikke orker å ta tak i. Det blir en dag som handler om fremtiden og om ambisjoner.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du vet godt at du ikke kan manipulere et familiemedlem til å gjøre som du vil, men det hindrer deg fortsatt ikke i å prøve. Du er en person som kan være sta om det er noe du brenner for. Kvelden blir harmonisk og veldig koselig.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er kanskje ikke et a-menneske, men i dag prøver du uansett å komme deg opp tidlig. Det handler både om å tilegne seg gode vaner når man har fri og om en aktivitet du ønsker å delta i. Kvelden blir interessant.

Powered by Labrador CMS