Dagens Horoskop: Søndag 10. april

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er starten på en ny periode i livet ditt. Du går både kjærligheten og våren i møte. Når det gjelder kjærligheten, bør du tenke i et bredere perspektiv. Det kan handle om en spesiell person, men det kan også være kjærligheten til livet eller til venner. Det blir en bra søndag!

Tyren 20/4-20/5

Du uroer deg en hel del akkurat nå. Det kan være for et familiemedlem, over forandringer på jobb eller andre ting som påvirker livet ditt. Søndagen blir en dag hvor du klarer å lande litt og ta det med ro, noe du ikke har gjort på lenge.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes så mye nysgjerrighet i horoskopet ditt og en vilje til å utforske nye miljøer. I dag passer det bra å gjøre en litt lenger utflukt i nærområdet ditt og finne inspirasjon til hverdagen igjen. Det blir en herlig og leken dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du har det egentlig ganske bra akkurat nå, med stabilt vennskap og noen som står deg nær. Til tross for at du egentlig burde være fornøyd med tilværelsen, kan du ikke helt gi slipp på en gammel drøm du har. Det handler om en person som stadig er i tankene dine.

Løven 23/7-22/8

Du ser ingen problemer med drama og intriger, så lenge du har koll på hva som skjer. Det er når ting skjer som du ikke kan påvirke, at du blir frustrert og urolig. I dag havner du nok en gang i en situasjon du ikke kan rå over.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne søndagen handler om å ta vare på seg selv. Uansett hva det er du liker å gjøre, så er denne søndagen din. Skjem bort deg selv, lad batteriene og sørg for å nyte nuet. Kvelden blir overraskende på mer enn en måte.

Vekten 23/9-22/10

Du ser at du kan få problemer, men du vet ikke helt hva du skal gjøre for å endre situasjonen. Det virker som at uansett hvilket veivalg du er i ferd med å gjøre, så kommer det til å lede deg til et sted. Kanskje er det like så greit å akseptere det unngåelige og prøve å gjøre det beste ut av situasjonen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en nervøsitet i tegnet ditt akkurat nå, som ikke har vært der tidligere. Du er både nysgjerrig og skrekkslagen på en og samme tid. Om du bare våger å stole på deg selv og magefølelsen din, vil du se at det meste kommer til å ordne seg til det beste. Stol på deg selv!

Skytten 22/11-21/12

Du kan være ganske så dominerende og det viser seg i dag. En person som du ikke kjenner så godt, blir veldig såret av din litt vasse humor og syrlige kommentarer. Husk at ikke alle er like hardhudet som du er.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om å finne roen, samtidig som du er fysisk aktiv. Det har vært mye den siste tiden, men i dag føler du at du endelig kan leve i nuet. Dagen blir på en måte en ny start for din del.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du på farten igjen. Det har vært mye frem og tilbake den siste tiden, men du har hatt det mye gøy og nyter at det skjer ting. Kvelden handler om familie og om å ta det med ro.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir irritert på flere personer i dag, og opplever de som umodne. Du trenger forutsigbarhet og orden rundt deg for å ha det bra. Personer som gir helt blaffen gjør brydd, og dette får du erfare i dag.

Powered by Labrador CMS