Dagens horoskop: Søndag 1. mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å tenke positivt om ting du vanligvis synes er vanskelig. Du tenker at å endre holdninger kan være det første steget til å gjøre livet litt lettere for deg selv. Ettermiddagen handler om en diskusjon med en nær slektning.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne søndagen handler om å få mental hvile. Det kan handle om å slutte å bekymre seg for ting som er uten din rekkevidde å påvirke, å legge bort arbeidet når du har fri eller å ignorere intrigene og drama som omgir deg. En god dag å begynne å trene på.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du studerer folk i dag. På den ene siden er du nysgjerrig på hvordan noen reagerer under press, men det handler også om å få en ide om hvilken konkurranse de utgjør i en bestemt kontekst. I løpet av dagen møter du en inspirerende person.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag kan du ikke la være å ta kontakt med en person som nesten aldri svarer deg tilbake. Du blir sint på deg selv for at det skal være så vanskelig å gi slipp, men visse perioder av året er det vanskeligere enn andre. Dagen handler også om å være sosial og vie en del av dagen til en hobby.

Løven 23 / 7-22 / 8

Tiden går alt for fort denne søndagen. Du tror du ikke engang har tid til å åpne øynene om morgenen før det er på tide å legge seg igjen. Det blir en intens, morsom og veldig annerledes søndag. Nyt det.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du kan føle deg presset i visse typer situasjoner, spesielt hvis de involverer mange fremmede mennesker. I dag er du bevisst utsatt for denne typen press bare for å øve på din mentale styrke. Etter å ha klart deg gjennom en vanskelig situasjon, føler du at du fortjener en belønning.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Økonomien din er ikke den beste i dag, så det er greit om du prøver å lage et budsjett for sommeren. Penger har en tendens til å flyte mellom fingrene dine og du vet egentlig ikke hva det er du legger pengene på. Kvelden blir morsom og innholdsrik.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du får litt dårlig samvittighet når du hører fra en slektning i dag. Vedkommende har en tendens til å fremkalle angst ved å vite nøyaktig hvilke knapper de skal trykke på. Du har hatt alt for lite tid til å møte personen i det siste, og det er denne personen sen med å påpeke.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne dagen handler om å ta kloke avgjørelser og det høres kanskje enklere ut enn det er. Husk på det du velger ikke bare skal tjene deg selv på kort sikt, det bør også fungere på lang sikt. Kvelden dreier seg om familien og en feiring.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er lei av å hele tiden tvinge deg selv til å gjøre ting når du egentlig bare vil ta det med ro. Samtidig vet du at du både føler deg bedre og har det skikkelig gøy når du kommer deg ut. Kvelden handler om å forberede seg noe før ukens arbeid.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du bruker dagen på å gjøre noe som beriker deg både fysisk og mentalt. Det blir en fantastisk dag som også inneholder noen reiser. Det som er viktig denne dagen er å leve i nuet og gi slipp på bekymringene om fremtiden. Kvelden blir koselig og dreier seg om familien.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har mange baller i lufta denne søndagen. Du vil komme i gang med et prosjekt, du vil møte venner og du vil ha tid til en hobby. En litt annerledes tekstmelding eller samtale vekker noen tanker hos deg.

Powered by Labrador CMS