horoskop

Dagens horoskop: Søndag 1. januar

Slik blir årets første dag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Årets første dag starter litt tøft, du er ikke fullt så sprudlende energisk som du ønsker å være. En sen kveld setter sine spor og du tilbringer store deler av dagen innendørs. I løpet av dagen får du en oppringning eller en tekstmelding som virkelig overrasker.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en morsom og litt annerledes første dag i året. På en måte markerer denne dagen ditt nye liv. Du har satt deg mange nyttårsforsetter, selv om du vanligvis unngår dem, og nå vil du begynne dine nye, gode vaner.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er en entusiasme i tegnet ditt som ikke var der før. Det handler om hva du ønsker og hvordan du kan nå dine mål på best mulig måte. Der vennene dine fokuserer mest på å overleve denne dagen, sørger du for å legge grunnlaget for 2023.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en rolig dag hvor du ikke gjør så mye. Hvis du har sovet borte blir dagens eneste prosjekt å forflytte seg fra punkt A til punkt B på den mest smidige måten. Første nyttårsdag handler også om å ringe venner og ta kontakt med dine slektninger.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å overleve uten å tvinge deg selv til stort mer enn det du absolutt må. Uansett hvordan du eller hjemmet ditt ser ut, slapper du av i sofaen. En venn fra fortiden kontakter deg ut av det blå, og det gjør deg mistenksom.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av denne dagen prøver du å ta igjen ulike prosjekter du delvis har satt i gang denne uken. Du er uvanlig effektiv til å være så seig som du er. Du maskerer din tretthet bak en maske av effektivitet og profesjonalitet. En god dag, med andre ord.

Vekten 23/9-22/10

Du ønsker å lykkes med et prosjekt du har tatt på deg og den enkleste måten er å være veldig tydelig i alt du gjør. Hvis du blir uklar eller vag i forklaringene dine, vil vennen din kanskje tro at du prøver å stikke av. Kvelden handler om å kose seg hjemme med familien.

Skorpionen 23/10-21/11

Du synes det er vanskelig å handle så raskt du vil når du hører at en venn har problemer. Du vet at denne personen trenger deg nå, men samtidig er det andre ting som fanger oppmerksomheten din. Denne dagen blir delvis veldig stressende, spesielt for deg.

Skytten 22/11-21/12

Du synes det er vanskelig å si ifra til en eldre slektning, selv om du er lei av deres press på ambisjonene dine. Du har begynt å innse at denne personen har høyere krav til livet ditt enn du selv har, og det er derfor dere så ofte krangler.

Steinbukken 22/12-19/1

Første nyttårsdag er kanskje ikke en av dine beste dager. Selv om du treffer en hel haug med hyggelige mennesker er det ingen du vil være sammen med i dag. I dag er det mat, tv og gamle vennskap som gjelder. Du ønsker å skape en trygg oase denne dagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du hører et rykte som du bestemmer deg for å undersøke litt grundigere. Det blir en spennende dag som garantert byr på minst én overraskelse. Du får også tid til litt jobb selv om du teknisk sett har fri. Kvelden byr på underholdning.

Fiskene 19/2-20/3

I dag stresser du ned for første gang på lenge. Det har vært en tøff periode der du har måttet gå gjennom ganske mye, så derfor handler feiringen din i dag mer om at du føler at lykken er i ferd med å snu og at du er på opptur. Du nyter dette i fulle drag.

Powered by Labrador CMS