Dagens Horoskop: Søndag 1. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir skjønn, lat og problemfri. Du hviler og lader opp denne dagen. Uansett om du er utendørs eller inne, så bruker du søndagen til å gjøre ting du liker. I dag føler du ikke på noen krav, du nyter bare å være.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant dag ettersom du oppdager at en venn ikke oppfører seg som de pleier. Du har ant at personen bar på en hemmelighet, men det er først i dag du får det bekreftet. Tross at du så og si visste om det blir du likevel overrasket.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har det kjedelig, og når du er lei kommer du på dine verste idéer. Det er tilfellet i dag. Når du kommer på denne geniale idéen bør du nok la det ligge, ettersom det ikke kommer til å føles like smart etterpå. Det er impulsiviteten din som påvirker deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du er som du er i dag, og det kan du egentlig ikke påvirke om du så skulle ønske det. Det handler om sterke planeter som er i bevegelse i forhold til tegnet ditt. Dette er egentlig langsomme forandringer men det kan periodevis påvirke humøret ditt.

Løven 23/7-22/8

Du er litt for forsiktig i dag og det er ulikt løven. Du pleier ikke å ha vanskelig for å ta risikoer eller delta i konkurranser, men av en eller annen grunn er du ikke så pigg denne søndagen. Det du vil er å hvile og lade opp mentalt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan bli veldig spørrende i dag. Det ligger en sunn nysgjerrighet i tegnet ditt, men det finnes også en påvirkning som gjør at du ikke helt kan nøye deg med de svarene du får. Du velger å tro at vennen din skjuler noe for deg, selv om det ikke finnes noen indikasjon på det.

Vekten 23/9-22/10

Du kan være naiv og det er du i dag. Du velger å rømme istedenfor å falle på tross av at magefølelsen din forteller deg at det er feil. Når det kommer til hjertet og til dem man er glad i velger du vanligvis å tro på personen det gjelder.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er lidenskapelig, målrettet og ganske sta i dag. Dette er alle ingrediensene som trengs for en vinnende cocktail. Du lykkes endelig med noe du har forsøkt gang på gang. Det er en herlig følelse å endelig overvinne hinderet.

Skytten 22/11-21/12

Du har ikke motet til å stå opp for deg selv og meningene dine i dag og det er synd, ettersom du er den som representerer det mest fornuftige resonnementet. Mange av vennene dine pleier å la seg påvirke av andres entusiasme, og da vurderer de ikke fakta like nøye som de burde.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir en avslutning på en herlig helg. Tross at den handler om en form for hjemreise så blir det enda en herlig dag. Du nyter virkelig den siste delen av denne fantastiske og uforglemmelige helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sint og skuffet over en person du trodde var lojal, men som har vendt deg ryggen når du trenger dem. Dette er en person som har vist seg upålitelig tidligere, men aldri mot deg. Du trodde at dere to hadde et spesielt bånd.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes sjanser som er verdt å ta, og andre du burde unngå. I dag handler det om sistnevnte. Selv om du tror at det kan være verdt risikoen kommer du fort til å oppdage at du har begått en feil. Ha is i magen og vent en dag til.

Powered by Labrador CMS