Dagens horoskop: Onsdag 9. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du gjør et unntak fra prinsippene dine i dag ved å hjelpe en kollega som du faktisk konkurrerer med. For deg handler det om at en seier ikke er en seier hvis det ikke skjer på like vilkår, og at dette er en person du respekterer.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å gjøre ting du gjøre, men også om å gjøre noe for deg selv. Det kan være en hobby, noe du bare vil oppleve eller en koselig og berikende utflukt. Det blir en god onsdag hvor du samler krefter til resten av uken.

Tvillingene 21/5-6/20

I følge sjefen din stiller du spørsmål og er generelt vanskelig. Det handler om at hen vil ha et ja-menneske og det er neppe deg. Du synes det skal være høyt under taket på en arbeidsplass og du er villig til å kjempe for dine meninger selv om det skaper konflikt.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen blir morsom, men også krevende. Du har mye å ta igjen og tiden er begrenset. Heldigvis er det få mennesker som kan sjarmere folk til å hjelpe så godt som du kan. Du bruker hele registeret ditt i dag.

Løven 23/7-22/8

Du har problemer med å sette fingeren på hva som er galt på jobben. Du aner en trykket stemning, men du vet ikke hvor den kommer fra eller hva som er bakgrunnen for dette. Selv om situasjonen vekker nysgjerrigheten din, er det andre ting du heller prioriterer.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen går fort, delvis fordi du har mye å gjøre, men også fordi du jobber med en person som alltid får deg til å smile. Det er tanken på denne personen som får deg ut av sengen på dager der du føler deg motløs. Dersom du har en partner kan disse følelsene for din kollega være komplisert.

Vekten 23/9-22/10

Du har en tendens til å sitte fast akkurat nå. Det er som om alt du gjør blir litt feil og noen ganger må du starte fra begynnelsen av og det tar tid. Det beste du kan gjøre er å prøve å strukturere måten å jobber på. Orden og oversikt vil hjelpe deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen blir interessant, men veldig lang. Det kan dreie seg om møter andre steder enn på kontoret, om kompliserte salgsplaner eller om enkeltpersoner som har sin egen agenda. Det du må gjøre i dag er å tilpasse deg omstendighetene så godt du kan.

Skytten 22/11-21/12

Du observerer, analyserer og dømmer mye i dag. Det kan dreie seg om alt fra kollegaer til situasjoner. Det er mye som vekker din nysgjerrighet, men også mye som trigger vinnerinstinktene dine. Du må finne mål du kan kjempe for.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir syndebukken i en komplisert historie som involverer arbeid, kolleger og fellesskapet. Det som går galt er ikke direkte relatert til noe du har gjort, men mer en generell oppfatning av at du har en underliggende agenda. Du kjenner deg utvalgt.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av onsdagen prøver du å ordne opp i noen ting som har med jobb å gjøre. Det gjelder detaljerte avgjørelser, noe du synes er kjedelig og som du synes er vanskelig å fokusere på. I dag får du verdifull hjelp av en person som mer enn gjerne kaster ball på denne typen detaljer.

Fiskene 19/2-20/3

Du unnlater å spørre sjefen din om noe hen åpenbart vil fortelle deg om. Det handler om at du misliker denne personen og ikke vil gi dem mer plass i livet ditt enn hva du trenger. Kvelden blir morsom, annerledes og mye krevende.

Powered by Labrador CMS