Dagens horoskop: Onsdag 9. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du ser ingen muligheten til å si nei til en venn som ber om ekstra hjelp i dag, enten du har tid eller ikke. Dette er en person som alltid tar seg tid til å hjelpe deg, så nå vil du gjøre det samme tilbake. Kvelden handler om å utfordre seg selv på et nytt område.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne dagen byr på nye utfordringer og mange morsomme opplevelser. Du syntes det er gøy å utfordre deg selv på mange forskjellige måter og i dag får du virkelig sjansen til å teste oppfinnsomheten din. Kvelden handler om å hjelpe et familiemedlem.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du ser ikke skogen for bare trær. Akkurat nå har du så mange alternativer å velge mellom at det blir nesten umulig å ta en avgjørelse. Det beste du kan gjøre nå er å finne ut hva du vil gjennom å lage lister over fordeler og ulemper med de valgene du har.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du sitter litt i det akkurat nå og det påvirker deg mye. Det du trenger er en person som kan hjelpe deg å tenke utenfor boksen og se hvordan du kan endre deg gjennom aktiv påvirkning. Kvelden blir interessant.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne dagen byr på mye sladder om en kollega. Du har dårlig samvittighet fordi du lytter på det som sies om vedkommende, men samtidig er det alt for gøy til å gi opp. Du trøster deg selv med at denne personen ville ha gjort det samme hvis sladderen hadde handlet om deg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I løpet av denne dagen prøver du å jobbe disiplinert, men det går ikke fullt så bra som du hadde forestilt deg. Du har for mye annet som opptar tankene dine nå, og gang på gang mister du konsentrasjonen. Akkurat nå har du vanskelig for å skille mellom jobb og privatliv.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du prøver å være åpen for en person du kjenner veldig godt, men som fortsatt ikke kjenner til alle sidene ved deg. Nå har dere bestemt dere for å ta forholdet et steg videre, og da vil du ikke holde tilbake.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du sukker når du hører om en person som nok en gang har begått et overtramp. Dette er ikke første gang det skjer og det blir nok ikke den siste heller. Denne personen er ikke særlig følsom av seg. Kvelden ser ut til å dreie seg om et veddemål av noe slag.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er veldig opptatt av å vise frem talentene dine i dag. Det kan være alt fra kunnskap innenfor et bestemt område til din herlige sjarm. Det er spesielt én person du vil imponere. Vedkommende har tatt deg med storm.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag vil du motta positive nyheter som vil gjøre at du ønsker å ligge et steg foran. Det handler om noe som vil gi deg mer penger i det lange løp, men som også vil være en morsom og ny erfaring. Kvelden handler om å være målrettet.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har en fantastisk innstilling til det meste i dag. Ved å opprettholde din positive visjon når andre mennesker bare se mer arbeid så lykkes du med å overbevise en sjef om at du er den rette personen for et morsomt og utfordrende oppdrag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det blir en interessant og lærerik onsdag hvor du innser at du må jobbe med å prøve å sjarmere en ny kollega. Vedkommende sitter på både kontakter og informasjon som du kan ha nytte av, men så langt har dere ikke klikket. Nå byr du skikkelig på for å gi det en ærlig sjanse.

Powered by Labrador CMS