Dagens horoskop: Onsdag 8. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Onsdagen blir en historie i seg selv. En altfor sen kveld gjør det vanskelig for deg å komme deg ut av sengen i det hele tatt. Det beste du kan gjøre denne dagen er å være så snill mot deg selv som du kan være. Ta en ting om gangen og ikke stress.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Hvis gårsdagen var fantastisk, fortryllende og intens, vil denne dagen bli litt mer intim og koselig. Du tar en ting av gangen og du unner deg selv litt ekstra, uansett om det er noe du har lengtet etter i matveien eller om du kjøper deg selv en fin gave.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Sørg for å få litt søvn om morgenen hvis mulig denne onsdagen. Det har vært mye i det siste og du må virkelig roe deg ordentlig ned. I løpet av denne dagen vil du møte en viktig person som kan påvirke fremtiden din.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er mye angst i horoskopet ditt i dag. Du kan ha skrevet eller gjort noe som du ikke står for hundre prosent. Det vil være vanskelig å ta tilbake handlingene dine, men i beste fall, kan du glatte over litt.

Løven 23 / 7-22 / 8

Dagen handler om å stå fast i sin overbevisning og om å ikke vike fra veien man har gått. Det kan høres enkelt ut, men for deg er det vanskelig fordi det hele tiden dukker opp andre fristende oppgaver, mer tiltrekkende enn den foran deg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er ganske fornøyd med innsatsen din i dag, selv om den ikke er så strålende som den kunne vært. Du er stabil, du gjør det du skal og fremfor alt er du veldig lojal både mot dine kolleger og din arbeidsplass, noe som merkes tydelig i dag.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en viss ironi over denne dagen. I dag forstår du den fulle betydningen av ordtaket "som man reder, ligger man». Du har tatt en plass som gjør det vanskelig eller umulig å finne alternative alternativer. Det er bare å akseptere ting for hva de er.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du tjener ikke noe på å være usikker i dag, så sett opp en fasade av selvtillit selv om det føles annerledes på innsiden. Du må vise tillit og driv til en leder som vurderer ferdighetene dine.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen blir morsom, annerledes og veldig kreativ. Det er mye som skjer denne dagen som kan gjøre at du tenker i nye baner, både når det gjelder hjem og jobb. Solen gir deg energi, men det er Saturn som gir deg kontrollen og fokuset du trenger i dag.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har følt deg bedre enn du gjør denne onsdagen, samtidig er du ubeskrivelig glad av flere grunner. Selv om du egentlig ikke kan nyte denne dagen, kan du fortsatt nyte følelsen av at alle brikkene i puslespillet er i ferd med å falle på plass.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag ønsker du ikke å vise frem en dårlig holdning selv om du har lett for å bli irritert. Du prøver å bite tennene sammen og svare på dumme spørsmål med tålmodighet og forståelse. Kvelden handler om å komme seg vekk og gjøre noe for deg selv.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vet at du kan ha sagt noe eller gjort noe som såret en venn, så ikke vær redd for å be om unnskyldning

hvis det er det som trengs for å gjøre det bra mellom dere igjen. Noen ganger er det bedre å ta tyren ved hornene fra begynnelsen.

Powered by Labrador CMS