Dagens Horoskop: Onsdag 8. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en bra onsdag hvor du har tid til akkurat passe mange ting. Etter å ha slitt med mange oppgaver som floker seg sammen, kjenner du at du begynner å få tilbake flyten i hverdagen. På ettermiddagen passer du på å henge med gamle venner.

Tyren 20/4-20/5

Du legger mye energi i å få det fint rundt deg i dag. Det kan være hjemme eller på jobb. Du føler deg bedre hvis miljøet du oppholder deg i er harmonisk og ryddig. Ettermiddagen byr på litt sladder og morsomme nyheter. I dag føler du deg på ditt beste.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av denne onsdagen prøver du å ikke bremse ned på ettermiddagen, slik som du vanligvis gjør. Du har egentlig ikke hatt den energien du trenger i horoskopet ditt i det siste, men nå føler du deg mer våken og litt mer komfortabel.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en rolig og harmonisk onsdag. Av en eller annen grunn var det lenge siden du følte det så bra som du gjør akkurat i dag. Du liker å tilbringe tid med familien, og du lager gjerne en ekstra god middag, eller finner på noe annet som får dem du bryr deg om i godt humør.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske rolig onsdag hvor du får sjansen til å samle energi før du må stresse igjen. Akkurat nå ser det ut til å være færre sykdommer eller mindre fravær fra jobb. I løpet av dagen får du et kompliment fra en kollega, og det gjør deg både glad og litt flau på samme tid.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag forventer du å få den informasjonen du trenger for å kunne ta en viktig beslutning. Dessverre vil dette ikke være tilfelle, men du må bestemme selv, basert på sporadiske fakta fremfor velbegrunnet informasjon.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av denne dagen blir du litt irritert på en kollega som alltid tar for mye plass. Dette er en person som av en eller annen grunn ikke har de samme grensene som de fleste andre. Du prøver å påpeke at vedkommende burde ta et skritt tilbake, men den slags kritikk når ikke gjennom.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er ulike måter å uttrykke seg på og i dag bør du være ekstra forsiktig med formuleringen din. Den minste tvetydighet eller for sterke superlativer kan føre til at en kollega blir såret og trekker seg tilbake. Dette er en sensitiv person du har å gjøre med.

Skytten 22/11-21/12

Du blir skuffet over en sjef som ikke holder løftet til deg. Det kan være alt fra en oppgave som vedkommende gir til noen andre mot lønnsøkning. Uansett hva det handler om, skjønner du at du ikke kan stole på denne personen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen begynner med stress. Du tror vanligvis at du er godt forberedt, men i dag innrømmer du at du har ventet til siste øyeblikk med noe du trenger å gjøre. Alt løser seg takket være forståelse fra venner og en familie som hjelper deg med å løse situasjonen, men ikke uten høy puls.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av denne dagen er det viktig at du er mer organisert enn en noen som står deg nær. Denne personen vil trenge din hjelp og støtte før dagen er over, og da er det viktig at du har kontroll. Kvelden handler om struktur og rekkefølge, ikke to av favorittordene dine.

Fiskene 19/2-20/3

Du ser ikke noe annet valg enn å bite i det sure eplet i dag. Du misliker å måtte velge side i konflikter, men i nettopp dette tilfellet er det den eneste løsningen. I løpet av dagen får du høre nyheter som både kan være spennende og litt vanskelig på samme tid.

Powered by Labrador CMS