Dagens horoskop: Onsdag 7. september

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det er ingen som kan bli så sint eller frustrert som du kan, men det er ingen som kan endre humøret like raskt heller. I dag starter du dagen med å bli sint, men avslutter dagen med solskinn. Det er et av talentene dine, å kunne snu noe vanskelig til noe godt.

Tyren 20/4-20/5

Denne onsdagen handler om å ta nye steg og fokusere på fremtiden. Du er staheten selv og dette hjelper deg når ting går deg imot. Du kan både være overbevisende og peke med hele hånden hvis du må, men i dag er det nok å bare be om hjelp.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er forskjellige måter å reagere på nonchalansen som treffer deg i dag. Du kan bli sint og frustrert, men du kan også velge å ignorere et åpenbart forsøk på å hevde seg selv. I løpet av ettermiddagen får du teste en ny og annerledes oppgave.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdagen handler om å kunne diskutere uten å bli sint og om å forhandle for å finne en mellomting som fungerer for alle. Hvis du tenker gjennom hva du vil si før du begynner å diskutere, vil det være lettere å sette ord på følelsene dine.

Løven 23/7-22/8

Du blir fascinert av en person i dag. Du har jobbet eller møtt vedkommende før, men i dag kjenner du en gnist mellom dere to. Dette er en sterk, dynamisk person som vet hva de vil og det er akkurat det som tiltrekker deg.

Jomfruen 23/8-9/22

Du vegrer deg for en bestemt oppgave i dag, men vet samtidig at du ikke kan unngå det. Det beste er å bare komme i gang, men det er en blokk inni deg som gjør det vanskelig. Kvelden handler om å si ja til noe som kan berike livet ditt.

Vekten 23/9-22/10

Du tar den enkle veien ut i dag, noe du ikke er spesielt stolt av. For deg handler det om å tenke praktisk og ikke med hjertet, og dette får deg til å velge bort noe du brenner for. Kvelden handler om familie og nærhet til mennesker du elsker.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er selve staheten i dag og det er ikke en egenskap som vanligvis er så fremtredende hos deg. Du har forpliktet deg til å oppnå noe, og du kommer ikke til å gi opp før du gjør det. Dette pågangsmotet inspirerer til beundring fra venner og kolleger. Kvelden byr på nyheter.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av denne dagen prøver du å kontrollere din økonomiske situasjon og det er ikke så enkelt som det høres ut. Problemet er at du kan være veldig sjenerøs, både mot deg selv og andre. Nå må du begynne å være litt mer nøysom, noe du syntes er trist.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å ta en beslutning. Du blir vanligvis ikke stresset av å ha mye å gjøre, men i det siste har du følt et visst press. Fokuser heller på å løse ett problem om gangen – det viser seg å være et vinnende konsept.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av onsdagen har du mye å gjøre, men ikke mer enn at du kan ta en pause og tilbringe et øyeblikk med partneren eller familien din. En av dine store talenter er at du kan fordele arbeidet ditt over hele dagen og dette betyr at du for eksempel kan ta en lang lunsj med noen nære.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil være ute mer enn været tillater. Du har en tendens til å alltid se ting fra den positive siden, i alle fall når det gjelder friluftsliv, men i dag blir du litt frustrert. Prøv å tenke nytt og finne på noe morsomt innendørs i stedet.

Powered by Labrador CMS