Dagens Horoskop: Onsdag 7. Juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag har du vanskeligheter med å holde meningene dine for deg selv. Du vet at ingen har spurt, men du synes likevel det er vanskelig å ikke dele hva du mener og tenker. Kvelden handler i stor grad om å være en del av noe større.

Tyren 20/4-20/5

I dag kan du endelig slappe av. Du har etterspurt en sak eller noe lignende, men det er først i dag at du kan konstantere at det vil bli virkelighet. Alt i alt en rolig, men hyggelig dag.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av kvelden prøver du å lure informasjon ut av en venn som han/hun ikke er klar for å dele enda. Det resulterer i at dere diskuterer når dere egentlig burde holde fred. Det vil gagne dere begge om dere samarbeider.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskeligheter med å finne ro i dag. Det er så mye då må gjøre før du kan puste ut. Egentlig burde du samle alt på en liste, da det ville være mer effektivt, men du liker ikke å ha for mye struktur. Du vil gjerne improvisere litt.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å gjøre ting mer eller mindre effektivt. I dag har du vanskelig for å fokusere, og oppmerksomheten er både her og der. Dette påvirker resultatet negativt. Kvelden handler om å løse opp i et problem.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du en del å gjøre og det stresser deg. Du jobber dårligere under press. Kvelden byr på flere herlige opplevelser. Det er bare å lene seg tilbake og nyte livet, vennskap og fantastiske mennesker.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som har vanskeligheter for å si nei til andre, men i dag innser også du at din venn overskrider sine rettigheter som din venn. Denne personen utnytter din svakhet for å få det som han/hun vil.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er en person som mer enn gjerne tester nye ting, så derfor blir vennen din litt overrasket når det er noe du virkelig ikke vil teste. Alle har sine grenser, og her går din. Kvelden blir mildt sagt interessant.

Skytten 22/11-21/12

Du løser et dilemma gjennom å lytte og la vennen din finne ut av svaret på sitt eget spørsmål. Du er litt av en ekspert på denne typen passiv støtte. Du vet at litt oppmerksomhet ofte er det som trengs.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra onsdag der du får muligheten til å vise hva du er god for. Du har utviklet deg så mye den siste tiden, og nå er det din tur til å stå i sentrum for all oppmerksomhet. Kvelden blir herlig, men altfor sen.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagane handler om å utfordre tålmodigheten. Det er en person som virkelig kan gå deg på nervene. Noen ganger tror du at det gjøres med vilje, men det kan også bare være at denne personen har et enerverende vesen.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du har mye å gjøre i dag, men du klarer likevel ikke å øke tempo. Du er veldig trøtt i dag, og det kan handle om noen dårlige søvnvaner du har tillagt deg den siste tiden.

Powered by Labrador CMS