Dagens Horoskop: Onsdag 6. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du ble advart om at denne dagen kunne inneholde et møte du helst ville unngått, men du blir likevel sjokkert når dere møtes ansikt til ansikt. Du har glemt hvor sterkt denne personen påvirker deg og hvor vanskelig du har for å si nei til dem.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du en pause fra en ellers stressende hverdag. Det kan være at det er rolig på jobben, at en aktivitet på kvelden blir avlyst eller at en kollega overrasker deg og tar deg med på en litt lenger lunsj. Av og til er denne typen pustepause alt du trenger.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir rasende når du får høre ryktene en kollega har spredd om deg. Du ville aldri trodd at de kunne være så kalkulerende. Av og til kan du være naiv i oppfatningene dine når det kommer til både risiko og personer. I dag er du begge deler.

Krepsen 21/6-22/7

Du står i dypt vann i dag og det ville vært lurt å få et par gode råd. Av og til er det nødvendig å svelge stoltheten sin for å kunne nå målene man har satt. I løpet av dagen møter du en ny person som vekker flere følelser hos deg.

Løven 23/7-22/8

Du er i et skikkelig irriterende humør og det får kollegaene dine oppleve. Du tuller og tøyser med folk, noe som kan skape både en avslappet eller anstrengt stemning avhengig av hvem du jobber med. Denne type oppførsel taes som regel bedre imot av den yngre generasjonen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du synes at en kollega mangler respekt for deg og det har gått så langt at du blir irritert bare du ser dem. Du burde kanskje vurdere om måten du nå behandler kollegaen din på er like ille som deres oppførsel mot deg. Det er sjelden at en konflikt er ensidig.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske trangsynt i dag og det er ikke likt deg. Du pleier å være mye mer forståelsesfull og følsom for menneskers behov. I dag dømmer du andre på forhånd og lar deg irritere over småting, noe som er en tydelig indikasjon på Uranus sin noe firkantede innflytelse.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av onsdagen erkjenner du at du har gjort en feil, noe som vekker så mye håp blant kollegaene dine at du begynner å lure på hvor ofte du egentlig innrømmer at du tar feil. Å be om unnskyldning eller å endre mening har aldri vært din sterkeste side, men du pleier å tenke at du er villig til å inngå kompromiss når det trengs. Nå lurer du på om det egentlig stemmer.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være nokså sta, men i dag er du ikke det. Du gir tvert imot opp før du i det hele tatt har prøvd, og det skaper frustrasjon blant kollegaene dine. Du burde kanskje tenke over hva som egentlig er viktig for deg, og hvorfor det er verdt å kjempe for.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har vanskelig for å komme helt på topp i dag. Det er som om øynene glir ned hele tiden og du orker ikke egentlig å tenke. Du er kanskje i ferd med å bli syk, eller så er du rett og slett bare utmattet. Du bør uansett lytte til kroppen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant dag hvor du kjemper for å få en oppfatning om rett eller galt. Av og til er det lett å sette et klart skille mellom disse, men i dag viskes sannhet og løgn sammen i en slags gråsone. Kvelden handler om å presse seg selv.

Fiskene 19/2-20/3

Du innser at du er i ferd med å gjøre en feil men du vet ikke helt hva du skal gjøre med det. For din del handler det om stolthet vs. vett, og i dette tilfellet er det en risiko for at stoltheten din seirer. Å trekke seg nå ville være det samme som å si at du har tatt feil, og det liker du ikke å gjøre.

Powered by Labrador CMS