Dagens horoskop: Onsdag 6. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag venter mye arbeid som har med rutine og faste tider å gjøre. Dette er egentlig ikke din melodi. Væren foretrekker å jobbe litt mer fritt, men akkurat nå har du ikke det valget. Kvelden blir mer kreativ enn dagen.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag har du fullt fokus på oppgavene du skal gjennom. Du vet at jo mer du rekker denne dagen, jo bedre har du det i tiden fremover. Du liker å ligge et steg foran, både hjemme og på jobb. Kvelden dreier seg om familien.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er sliten i kropp og sjel, og dersom du ikke har ferie nå, føler du at du trenger en. Jobber du, er det bra om du bremser litt og om du prøver å ikke stresse. Når du først har fri, bør du gjøre ting som stimulerer deg mentalt.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du å rette opp i noen ting som har gått galt. Du ser nesten på det som å få en ny sjanse og det er ikke så ofte folk får. Kvelden handler om en svært sta slektning som nekter å ta gode råd fra noen.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du snakker mye i dag og det betyr at du ikke får gjort så mye som du hadde håpet på. Din sosiale side tar over fullstendig og du glemmer nesten at du har en jobb å utføre. Kvelden handler om å ha det gøy med venner.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er sliten og utslitt, noe som påvirker på humøret ditt. Det er en risiko for at du er kort mot kolleger som ikke har gjort noe galt og det kan såre dem. På ettermiddagen vil du motta gode nyheter angående sommerplanene dine.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du kan være ganske gretten denne onsdagen. Det handler til en viss grad om at du føler deg overveldet og at folk ikke lytter til deg. Kvelden byr på moro og forskjellige nyheter. Benytt deg av denne muligheten til å sosialisere med dine venner.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Dagen blir morsom og variert. Du har så mye du vil gjøre, men tiden strekker rett og slett ikke til. Det beste er å få unnagjort det du liker minst først. Kvelden blir morsom, men ganske fysisk utfordrende. Du tester dine egne grenser.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Akkurat nå er det drama i nesten alle relasjonene dine. Du har vanskelig for å henge med familien din og du blir ofte irritert på partneren din. I bunn og grunn handler hele situasjonen om mangel på kommunikasjon. Prøv å bli bedre til å kommunisere dine følelser.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du var innstilt på én ting denne onsdagen, men plutselig skal du gjøre noe helt annet. Steinbukken har det vanskelig med denne typen omstillinger, men du skjønner verdien av å være fleksibel så du du biter tennene sammen, og tar tak fremfor å klage.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag glemmer du å spørre et familiemedlem om deres mening om en beslutning som involverer hele familien. Denne feilen kan koste deg og deg dyrt og du risikerer å bli utsatt for en kald skulder fra denne personen. Kvelden handler om å være ute og være aktiv.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Onsdagen blir morsom og litt annerledes. Du har mange jern i ilden, men du kontrollerer alt på en eksemplarisk måte. Akkurat nå viser du din evne til kreativ tenkning og en unik problemløsning. Taktikken din vekker beundring hos noen kolleger.

Powered by Labrador CMS