Dagens horoskop: Onsdag 5. september

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en helomvending denne onsdagen. Ting du har planlagt går galt og du må bruke din kreativitet og fantasi for å løse dilemmaene som inntreffer. Heldigvis kan Væren være veldig oppfinnsom, spesielt under press.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om å kose seg til det fulle. Du tar dagen litt som den kommer. Du stresser ikke om du har mye eller lite å gjøre. Det er viktig for at du skal finne harmoni i hverdagen, og i dag er det nettopp det du lykkes med.

Tvillingene 21/5-6/20

Du kan virke litt irritert i dag. Det har vært en ganske stressende tid både privat og på jobb, noe som påvirker humøret ditt negativt. I dag møter du en person som gjør at du takler dine utfordringer på en ny måte og det føles befriende.

Krepsen 21/6-22/7

Du viker unna sosialt samvær i dag og holder deg til de som står deg nærmest. Det er mest fordi du egentlig ikke kan håndtere folk akkurat nå, det kan være at du er i ferd med å bli syk eller at du bare er i generelt dårlig humør.

Løven 23/7-22/8

Hvis du er i et forhold, kan det være problemer i paradis akkurat nå. Du ser ut til å ha havnet i konflikt med en nær slektning og det er belastende for forholdet ditt. Det du trenger er å komme unna og gjøre noe gøy, som en kveld ute med venner.

Jomfruen 23/8-9/22

Det føler en viss forakt for systemet i dag og det viser seg i din måte å tenke på og tøye reglene. Du vil se hvor langt du kan gå før folk rundt deg begynner å si ifra for alvor. Dette er veldig ute-av-karakter-oppførsel for deg.

Vekten 23/9-22/10

Du utnytter en svakhet i systemet for å oppnå fordeler i dag. Vanligvis er Vekten den som tar et skritt tilbake for å la andre ta deres plass, men ikke i dag. I dag er det du som tar for deg. I løpet av ettermiddagen får du triste nyheter fra en sjef.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan være veldig utspekulert når du vil, og det vil du i dag. Det handler ikke bare om å oppnå fordeler, handler det også om å vise seg frem i en sammenheng som kan bidra til din karriere. Kvelden handler om en heftig diskusjon av noe slag

Skytten 22/11-21/12

Du blir sint på en person som egentlig ikke forstår hva du prøver å si. Det at dere ikke når inn til hverandre handler om at dere ikke uttrykker dere på samme måte. Det er litt som om dere snakker to helt forskjellige språk. Prøv å uttrykke deg tydeligere.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir en skikkelig utfordring for deg. Du må både håndtere en konflikt, stå opp for deg selv og kunne argumentere for noe du brenner for. Kvelden handler om varme følelser, lidenskap og humor. Det blir en spennende kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har ingen tålmodighet med folk som tror de er bedre enn andre. Du blir irritert over denne typen holdning og det markerer du i dag. Kvelden handler om å prøve å komme i gang med en hobby eller kanskje gå på treningsstudio.

Fiskene 19/2-20/3

Du har noe du vil si, men du vet at det er nesten like viktig hvordan du sier det sier det, som det du sier, så du velger både ord og tone med omhu. Din forsiktighet lønner seg og du oppnår suksessen du ønsket. En bra onsdag.

Powered by Labrador CMS