Dagens Horoskop: Onsdag 5. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du nøler mye akkurat nå, og det kan påvirke dagens arbeid. Dersom du var litt mer målbevisst ville jobben gått smidigere, men slik det er nå dukker det opp problemer igjen og igjen, som du egentlig ikke orker å håndtere.

Tyren 20/4-20/5

Du føler deg generelt trøtt og har problemer med å aktivere deg selv. Denne dagen handler mer om å overleve enn om å gjøre noe konkret. Det blir en rolig dag hvor du tar én ting om gangen og unngår alt som ligner på stress.

Tvillingene 21/5-20/6

Du syntes det er vanskelig å være empatisk overfor en kollega som du mener har opptrådt uansvarlig, og som nå får ta konsekvensene av sin oppførsel. Du prøver å vise litt medfølelse, men innerst inne føler du skadefryd.

Krepsen 21/6-22/7

Du ser gjennom en løgn i dag og det skuffer deg at denne personen ikke har nok ryggrad til å være ærlig. For deg er ærlighet en egenskap du verdsetter mye høyere enn noe annet. Kvelden handler om en åpen samtale med en venn.

Løven 23/7-22/8

Du er redd for å prøve noe, i tilfelle det ikke blir bra og det gjør deg usikker. Dette skyldes en påvirkning fra Vekten, og det skaper bekymringer for deg denne onsdagen. Du trenger ikke være så usikker. Stol på at du kan tingene dine og hold deg til den opprinnelige planen din.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er inne i en periode hvor det skjer mye både privat og på jobb, så det er viktig at du har energi og overskudd til å følge med. For deg handler denne dagen i hovedsak om å se muligheter og om å ta sjangser.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskeligheter for å si ifra til en person som vet akkurat hvordan de skal få deg rundt lillefingeren. Du vet godt at du er

veldig svak for denne personen, men samtidig føler du at dette ikke er noe du verken kan eller vil forandre. Kvelden blir koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sier ifra til en venn som har problemer med å skille mellom rett og galt. Denne personen har alltid hatt litt dobbeltmoral, men nå begynner denne siden å blomstre skikkelig, og du skjønner at dette gjør denne personen mer og mer til noen du ikke liker.

Skytten 22/11-21/12

Det er romantikk i horoskopet ditt, spesielt for nysingle. Du møter en person som gjør dypt inntrykk på deg og som fanger hjertet ditt med sin sjarm og humor. Selv om det ikke fører til noe, så er det det en fin flørt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har fu fullt opp med å følge en ganske tettpakket timeplan, samtidig som du begynner å føle deg litt sliten. Har du noen i din nærhet som er syke, er det en risiko for at du også blir det nå. Prøv å bremse ned og tillate deg selv å hvile.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er inne i en periode hvor det skjer mye både privat og på jobb. Det meste er ting du har visst om i lang tid, men det er også noen uventede hendelser som både kan få deg i bedre humør og gjøre deg mer engasjert enn før.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant dag hvor fokus ligger på detaljer, noe som ikke er din spesialitet. Du har mye du vil ha tid til, og da føler du ikke at du har tiden til å pirke på smådetaljer. Kvelden handler om et løfte som du enten har fått eller gitt.

Powered by Labrador CMS