Dagens horoskop: Onsdag 4. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du vet at du tar feil, men du kan fortsatt ikke legge deg flat. Du hater å gi etter, uansett situasjon, og med akkurat denne kollegaen har det nesten blitt en prinsippsak å ha rett. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du er lei av unnskyldninger hvilket resulterer i at du freser til en person du synes er lat i dag. Vanligvis unngår du konflikter, men en påvirkning fra ild gjør deg litt mer tilbøyelig til å kjempe. I dag får du også sjansen til å imponere en venn med kunnskapen din.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du vet at du må og du vet du kan, så hvorfor nøle? Det er som om du begynner å tvile på din egen evne. Akkurat nå har mye tvil kommet inn i horoskopet ditt, og det påvirker deg både privat og på jobb. Prøv å stole litt mer på ferdighetene dine.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag har du noen ting du vil ta igjen, noen ting du ta igjen og mange ting du liker å prioritere fordi du synes de er morsommere. Husk at det alltid vil være vanskeligere hvis du hele tiden utsetter det som er kjedelig.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har nylig møtt en person fra fortiden din, og det møtet hjemsøker tankene dine. Du er vanligvis ikke den drømmende typen, men nå kan du ikke la være å lure på hva som skjer hvis dere skulle ta opp kontakten.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tar deg sammen for å fortelle sannheten til en person du vet vil bli såret. Du er veldig beskyttende og gjør alt for at denne personen ikke skal bli trist. Risikoen er at du vever deg inn i et nett av hvite løgner som blir vanskelig å komme ut av.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er veldig kreativ denne onsdagen, og du overrasker noen av kollegene dine ved å tenke annerledes og mer vågalt. En kombinasjon av en sterk måne og påvirkning fra ild gjør deg både kreativ og driftig på samme tid.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du gjennomgår en forandring, men det går så sakte at du ikke en gang merker det selv. Det er først når du går flere år tilbake i tid skjønner at du ser hvor dramatisk denne endringen er og hvor mye den påvirker hverdagen din. Spesielt tydelig blir det i dag når du møter en bekjent fra fortiden.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du bruker alt for mye penger på ting du egentlig ikke trenger. Du har et veldig sterkt ønske i karakteren din akkurat nå, og det gjør det vanskelig for deg å nekte deg selv noe. Kvelden handler om planlegging for sommeren.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er mye som skjer i livet ditt akkurat nå, så det er viktig at du følger med. Mye handler om arbeidsrelaterte oppgaver, men det handler også om å være sosial og delta i ulike aktiviteter. I dag møter du en person som viser en merkbar interesse for deg.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er sliten etter en aktiv helg og det blir med deg inn i uken. Det du trenger er å reise bort og bare ta det med ro i et par dager, men problemet ditt er at når du først kommer i gang, vil du få mest mulig ut av tiden du er borte.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag prøver du å tvinge deg selv til å være effektiv, men det går ikke like bra som du hadde ønsket. Problemet ditt er at du ofte flyter ut i dagdrømmer i stedet for å fokusere på det du holder på med for øyeblikket.

Powered by Labrador CMS